U bent hier: Home / Geert Wilders terroriseert Nederland

Geert Wilders terroriseert Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 16-10-2014 13:05
Opgeslagen onder:

Het zijn vooral Geert Wilders en zijn handlangers die het feest van de multicul verstoren. Eindelijk Arabische vrouwen op televisie die normaal Nederlands praten. Geert Wilders vertelt niemand dat zijn grote Zionistische held Theodore Herzl in 1897 reeds tot doel had alle minderheden te separeren, om te beginnen met de Joden die naar het door Herzl gestichte wereld-getto in Palestina moesten.

De andere Zionistische held van Wilders, Ze'v Jabotinsky, was in 1939 militair leider van het leger van Israël, wat vocht voor land ten behoeve van de vestiging van het wereld-getto voor Joden, weigerde in 1939 vrede als niet eerst Europa ontdaan was van het 'surplus' aan Joden. Het is allemaal terug te lezen in de tienduizenden pagina's authentiek bronmateriaal uit de Zionistische bibliotheek die homofiel Onno Hoes aan het oog van een ieder ontrokken houdt als voorzitter van de Jodenjagers van het Centrum Informatie Documentatie Israël.

 

Een multiculturele samenleving is een geschenk uit de hemel. Elke boer weet dat monocultuur de hond in de pot is. Inteelt leidt onder blanken kennelijk tot leeghoofden als Geert Wilders die alleen zijn eigen zin wil doen. Dat Wilders met zijn hetze tegen Arabieren in het algemeen en Marokkanen in het bijzonder tevens bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden de gewapende Jihad losmaakt tegen Nederland is natuurlijk een buitengewone kutstreek van de Blonde God Zonder Manieren.

 

Aan “Fitna” vooraf had Nederland relatief weinig te duchten van de gewapende Jihad. Het is door de anti-Islam uitspraken van Wilders waaronder “Fitna” valt, dat Nederland in het vizier is gekomen van de gewapende Jihad met als dramatisch moment het sneuvelen van twee Nederlandse topmilitairen in Afghanistan die zoals Wilders bekend is werkten op basis van de open 'Dutch apporach' wat een welhaast perfecte techniek is gezien het doel waarvoor zij in Afghanistan waren behalve wanneer Wilders de vijand ophitst tegen Nederland.

 

Wilders en zijn handlangers vergeten steeds dat er grote gewapende conflicten zijn waarbij ook Nederland op voorhand slachtoffer is en waarbij het voor het succes van de Nederlandse krijgsmacht vereist is dat Wilders en zijn kring bij en tijdens die conflicten zich onthouden van hun negativiteit. Wilders hoeft niet positief te zijn over de Islam. Hij kan en mag de Islam geen godsdienst vinden. Hij moet er bij en tijdens gewapende conflicten in Moslimlanden over zwijgen om niet de Nederlandse militairen in levensgevaar te brengen.

 

Wilders heeft ook gedreigd met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet zou worden vrijgesproken in 2011. De handlangers van zijn Zionistische helden bedreigen de magistraten met 'dire consequences' wanneer zij erkennen dat deze helden de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Het is noodzakelijk dat het Openbaar Ministerie Geert Wilders vervolgt voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en zijn genocide. Ook is het noodzakelijk dat het OM zich justitieel uitleeft op Hans Jansen, GeenStijl Media B.V., Annabel Nanninga en Joshua Livestro.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus