U bent hier: Home / Geert Wilders volgend doelwit

Geert Wilders volgend doelwit

by J.L. de Kreek — last modified 15-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het is te hopen dat de Politie eerder Geert Wilders te pakken heeft dan dat IS een moordaanslag op hem pleegt. Geert Wilders staat bovenaan verschillende 'hitlists'. Hij staat op de executie-lijst van IS en hij wordt gezocht voor zijn rol bij de genocide in Irak en de aanslag op twee Nederlandse militairen in Afghanistan. Op 21 april 2008 kopt Geen Stijl: “Officieel: eerste echte Fitna-doden”. Verder negeert iedereen alle rapportages door de jaren heen van inlichtingen en veiligheidsdiensten over de verhoogde terreurdreiging ten gevolge van FITNA.

Nederland is betrokken bij gewapende conflicten in Moslimlanden. Dan is het vanzelfsprekend dat Moslims gevoelig reageren op kritiek. Voorts valt de genocide in Irak waar Wilders mede schuld aan heeft slecht in de Moslimwereld. Ook negeert Wilders willens en wetens de uitgebreide rapportages van deskundigen over het eenvoudige feit dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers niet kunnen hebben laten instorten. Dat is een technische onmogelijkheid. De vliegtuigen leveren daarvoor domweg te weinig impuls. Desondanks blijft Wilders de Islam in verband brengen met de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Wilders neemt het helemaal niet nauw met de waarheid of de feiten. Zijn helden 'par exemple'. Daarover is heel veel te vertellen. Bijvoorbeeld dat zij wilde dat Joden vernietigd werden en dat antisemieten geaccrediteerd moesten worden om de massa te controleren en dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd moest worden. Dat weinigen bekend zijn met de stuitende Nazi-feiten van de helden van Wilders is mede de schuld van Geen Stijl. Geen Stijl is een soort Angriff van Goebbels. Geen Stijl draagt er ook aan bij dat weinig mensen bekend zijn met de waarheid over de aanslagen in de VS 11 september 2001. 

Geen Stijl en Geert Wilders vormen een team. Daarbij ook Hans Jansen, de arabist die als deskundige loog over de Koran en de Islam bij en tijdens het eerste Wildersproces. In de loop van 2015 behandelt het Gerechtshof Den Haag het verzoek tot strafvervolging van Wilders in verband met (opruien tot) genocide, en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Op korte termijn komt daarbij het verzoek tot vervolging van Geen Stijl en arabist Hans Jansen omdat zij Wilders behulpzaam zijn bij het begaan en/of verhullen van zijn misdrijven. Het zou jammer zijn als Wilders eerder door IS geëxecuteerd is dan de Nederlandse autoriteiten hem arresteren en opsluiten kunnen. Hoewel er ook geen traan om gelaten wordt wanneer Wilders een kogel van IS krijgt. Behalve natuurlijk dat zijn beveiliging dan ook getroffen kan worden, dat zou weer wel lullig zijn.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus