U bent hier: Home / Geert Wilders zuiveren

Geert Wilders zuiveren

by J.L. de Kreek — last modified 17-03-2014 06:10
Opgeslagen onder:

Er is gekozen voor de harde lijn tegen Geert Wilders persoonlijk. De samenleving moet van hem gezuiverd worden. Wilders denkt dat hij ongestraft deel kan nemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Ook denkt hij ongestraft bijlen te kunnen zetten aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak, en aanslagen te kunnen uitlokken op leden van de Nederlandse krijgsmacht.

Omdat Wilders ook politiek ambtsdrager is, zijn de grote misdrijven van Geert Wilders niet makkelijk te vervolgen. Op listige wijze weet hij misbruik te maken van macht gelegenheid en middelen door het ambt geschonken. Ook schendt hij bijzondere ambtsplichten. Dat Geert Wilders een politiek ambtelijke oorlogscrimineel is staat vast. Dat Wilders persoonlijk schuld heeft aan de verhoogde terreurdreigingen in Nederland staat ook vast

De vraag die rest is de vorm waarin zijn strafvervolging gegoten worden moet. Een tweede poging Wilders vervolgd te krijgen is mislukt omdat het door Wilders gemaltraiteerde Gerechtshof Amsterdam in tegenstelling tot het Openbaar Ministerie van mening is dat de klager niet ontvankelijk verklaard moest te worden. Wilders heeft schuld aan het sneuvelen van de militairen Schouwink en van Uhm.

Volgens de klager houdt dat niks anders in dan dat elke Nederlandse militair tegen Wilders kan optreden. Ook houdt dit in dat arabist Hans Jansen juridisch gefileerd kan worden in verband met zijn deelname aan de misdrijven van Wilders, want de klager heeft nog een persoonlijk appeltje met deze katholiek te schillen. Voorts houdt een en ander in dat Geert Wilders persoonlijk een aangifte wegens genocide aan de broek krijgt. Dat hij minder Marokkanen in Nederland wil draagt daaraan bij.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus