U bent hier: Home / Gelukkig geen Jan Roos

Gelukkig geen Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 17-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Dat Thierry Baudet twee zetels in de kamer heeft is een forse afknapper. Het verlies van Jan Roos wordt hardop gevierd. Wat heerlijk dat die man heeft verloren. Het zal een teleurstelling voor hem zijn. Nu zit hij zonder baan. Misschien kan Jan Roos terug als leugenjournalist in de stal van de Telegraaf Media Groep. De verkiezingen van 2017 waren de verkiezingen van de Telegraaf Media Groep. Thierry Baudet en VVD zijn ook Telegraaf.

Het komt omdat meeste journalisten bij meerderheid hypocriete leugenaars zijn dat meeste mensen niet weten dat Nederland door de Telegraaf Media Groep geregeerd wordt. Al in 1922 bepaalde de journalisten van de Telegraaf dat Rotterdam gebombardeerd en Anne Frank gedeporteerd zou worden. Na de oorlog is de Telegraaf amper gestraft in verband met de diepgaande betrokkenheid bij de voorbereidingen sinds 1922 op WOII en de Holocaust.

Afgelopen jaren zijn de feiten ontdekt. Door een burger die zich gedwongen zag onderzoek te doen naar de grondslagen van de Jihad, want het kwam allemaal plotseling wel heel dichtbij. Tijdens dat onderzoek zijn de authentieke onvervalste protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel ontdekt. Daarin duidelijke taal van de Zionisten dat Joden verachtte bedelaars zijn en geen mensenrechten verdienen. De rest is dan makkelijk gevonden zoals de dagboeken van de held van Wilders die in 1895 in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rothschild het idee van de Holocaust uit de doeken doet, als sluitstuk van de Endlösung,

De Endlösung, Hitler en de Holocaust zijn sinds 1895 gespindokterd door journalisten die gelinkt moeten worden aan Geert Wilders. De journalist die het allemaal bedacht heeft heet Theodor Herzl en is held van Wilders. De journalist of schrijver of opiniemaker die vooroorlogs militair leider en oprichter van de Bruinhemden was, is ook held van Geert Wilders. Zij die hen geholpen hebben met spindokteren zijn journalisten. Journalisten die de politiek ingaan doen dat middels een van de PVV en dus Geert Wilders afgesplitste organisatie.

Ook zijn journalisten betrokken bij de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Elk jaar op 18 april wordt de dood van Mark Schouwink herdacht. Mark Schouwink en Dennis van Uhm, respectievelijk de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS, zijn gesneuveld te Afghanistan 18 april 2008 door toedoen van Geert Wilders in vereniging met journalisten. Één van deze journalisten is Jan Roos die ook iedereen heeft bedrogen met het Oekraïnereferendum en met zijn dikke Nazi-aardappel in de keel de Natie via het pluche ter grave wil dragen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus