U bent hier: Home / Genocide in Irak

Genocide in Irak

by J.L. de Kreek — last modified 01-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Antisemitisme, racisme en discriminatie door journalisten is de reden waarom in de Nederlandse journalistiek en massamedia geen enkele aandacht is voor de welhaast industriele genocide in Irak. De genocide in Irak is door de familie Bush ingeleid met de Eerste Golfoorlog. Deze familie was ook bankier van Hitler. Met de Tweede Golfoorlog heeft de familie Bush in Irak voortgebouwd op de met de Eerste Golfoorlog in Irak begonnen genocide. Deze genocide wordt ondersteund door welhaast de gehele Nederlandse politiek en media.

De genocide in Irak is makkelijk te begrijpen. Het gevolg van consequent bombarderen met munitie van verarmd uranium. Bijzondere munitie omdat het gemaakt is van kernafval. De mantel van de granaat is keihard. Zo hard dat het dwars door stalen pantservoertuigen heen boort. Eenmaal door de dikke platen staal van tanks of door dik beton van gebouwen explodeert de granaat en verdampt de mantel van kernafval door de hitte van de explosie.

Het is de wolk stof die vervolgens vrij komt wat de genocide in Irak veroorzaakt. De mantel van de granaat die van kernafval is laat een wolk radioactieve stof achter. Deze wolk is niet heel erg groot zoals bij een atoombom, een paar honderd meter doorsnee. Drie vier vijf honderd meter in de omtrek vanaf het punt van inslag is de omgeving vervuild zoals bij een fall-out als na een atoombom op Hiroshima of Nagasaki. Een keer zo'n granaat of enkele van deze granaten in het slagveld wordt niet beschouwd als een risico voor de volksgezondheid.

De grote hoeveelheden verarmd uranium in Irak, het consequent bombarderen van Irak daarmee, ook wanneer voor de bombardementen geen adequaat volkenrechtelijk mandaat bestond, is hét middel tot genocide in Irak. Nederlandse politici nemen hieraan deel door onder andere bombardementen met munitie van verarmd uranium van Irak door UK en VS politiek te ondersteunen ook wanneer daaraan geen adequaat volkenrechtelijk mandaat ten grondslag ligt. Nederlandse politici ondersteunen de genocide in Irak door deel te nemen aan 'the Coalition of the Willing' en niet consequent een embargo op het gebruik van munitie van verarmd uranium te eisen terwijl ze weten of weten kunnen dat bondgenoten excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium in álle moslimlanden.

Niet alleen Nederlandse politici maken zich hieraan schuldig. De Nederlandse massa media doet volop mee. Aparte aan de journalistiek is dat de architect van de Holocaust een journalist blijkt te zijn die het idee van de Endlösung reeds in 1896 publiceerde in the Jewish Chronicle. De volgers van deze beroemde journalist uit eind van de 19e eeuw zijn sindsdien erin geslaagd een conglomeraat aan internationale misdrijven te laten plaatsvinden, van het uitroeien van het eigen volk tot het voorbereiden en laten uitvoeren van de genocide van vandaag in Irak. De genocide in Irak is een ouderwetse genocide op Semieten, van de personen die innig samenwerkend met de Nazi's ook de Tweede Wereldoorlog en Auschwitz geleverd hebben.

Geert Wilders ziet deze mensen die ook het fundament gelegd hebben voor het bombardement op Rotterdam en op Dresden als zijn helden. Hij wordt gevolgd door arabist Hans Jansen, Geen Stijl en dus de Telegraaf Media Groep. Vroeger in de Tweede Wereldoorlog was de Telegraaf ook fout. Ook toen was die journalist de feitelijke grote uitvinder van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk inclusief de treinen en kampen en slavernij en het doodschieten van Joden en accrediteren van de antisemieten om de massa te controleren. Ook toen schreef de Telegraaf daarover niets en werd de grote vijand van de Semieten ondersteund door de uitgever. Zowel bij de Nazi's als nu met de genocide in Irak en de periode daartussen speelde de familie Bush een prominente hoofdrol.

Een andere hoofdrol is weggelegd voor de familie Rothschild. Deze familie is door de architect van de Holocaust reeds in 1896 gekwalificeerd als een groot gevaar voor de mensheid omdat het de legers der grote machten commandeert met hun geld en iedereen voor vrede van hen afhankelijk is. Deze familie financierde Hitler en liet Auschwitz bouwen omdat het ervan droomt koninklijke familie van álle Joden te zijn met als grondgebied het terrein tussen de Rivier van Egypte en de Eufraat wat nu militair wordt belaagd door de zionisten en kruisvaarders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus