U bent hier: Home / Georganiseerde ambtelijke criminaliteit

Georganiseerde ambtelijke criminaliteit

by J.L. de Kreek — last modified 30-09-2014 10:55
Opgeslagen onder:

Nederland wordt verziekt door een criminele organisatie van ambtenaren. Bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie, de politiek en de jeugdzorg. Zij worden willens en wetens ondersteund door de mainstream media. Micha Kat van Klokkenluideronline en anderen kunnen daarover bizarre verhalen vertellen die helaas meer waar blijken te zijn dan de MSM en de criminele ambtenaren willen dat burgers geloven.

Deze criminele ambtenaren en prominente journalisten plegen internationale misdrijven in vereniging in binnen en buitenland. Niet weinigen onder hen worden gezien als autoriteit op hun vakgebied zoals Arnold Karskens en Erik Gerritsen. Erik Gerritsen is in deze de bestuurder van de privaatrechtelijke overheid met justitiële middelen die leiding geeft aan gedwongen verdwijning en misbruik van minderjarigen. Arnold Karskens staat als meest gepijpte oorlogscorrespondent vooraan bij en tijdens de verdediging van oorlogscrimineel Fred Teeven die ook een leidende rol speelt in verband met de misdrijven van de kinderbescherming tegen de jeugd.

 

Dan is er natuurlijk nog Geert Wilders die bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden de eerste is die schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging. Als iedereen even de logboeken erop naleest ziet iedereen meteen dat Nederland door schuld van Wilders op het netvlies van de gewapende jihadistische strijder gekomen is. Wilders heeft vrije meningsuiting alleen wanneer de vijand opzoek is naar slachtoffers moet hij zijn bek houden om geen aandacht te trekken of slapende honden wakker te maken.

 

Aangezien daarnaast voorts de magistratuur terrorisme gerelateerd bedreigd wordt door de Zionisten wanneer de schuld van de helden van Wilders aan WOII en de Shoah erkend wordt, en de aanslag op de MH17 naar aller waarschijnlijkheid gepleegd is door handlangers van Geert Wilders, raakt de poep het plafond. Er wordt toegewerkt naar de aanhouding en strafvervolging van Geert Wilders en de georganiseerde criminaliteit in het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ook wordt de strafvervolging gezocht van journalisten en wetenschappers, onder andere wetenschappers die blijven doen dat HIV een ziekte veroorzakend virus is zal deelname aan massamoord ten laste worden gelegd.

 

Al heel lang geleden is bewezen dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS. Dat was al in 1984 bewezen door Robbert Gallo in zijn artikelen in Science toen hij ook zijn patent op de HIV-test verkreeg. Niemand die er een zinnig woord over zegt. Zij die met de bewijzen komen dat de AIDS lobby een gore criminele bende van moordenaars is worden vol in de bek gescheten. Joep Lange was daarvan in Nederland leider. Hij is vermoord door de handlangers van Geert Wilders. Wilders heeft met “Fitna” schuld aan de dood van twee Nederlandse militairen in Afghanistan. Bij GeenStijl vinden ze dat wat leuk.

 

Voorgaande leidt tot de logische gevolgtrekking dat wanneer Politie en Justitie op korte termijn niet genezen zijn van de shock die de misdrijven van de zware georganiseerde ambtelijke criminaliteit levert, er gevochten moet worden door burgers met knuppels en staven en stenen om liederlijke hoeren als A. Nanninga het land uit te vechten. De verwachting is dat het Openbaar Ministerie vol ingrijpt in het persoonlijke leven van Geert Wilders en zijn kring in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en genocide. Ook is de verwachting dat grote aantallen medewerkers van de kinderbescherming vervolgd zullen worden voor gedwongen verdwijning van minderjarigen.

 

Hoeveel duizenden minderjarigen per jaar gedwongen verdwijnen is niet meer te tellen. Daarna worden ze veelal misbruikt, mishandeld. Mogelijk wordt seksueel misbruik in gesloten instelling van de kinderbescherming opgenomen middels bewakingscamera's om het materiaal te delen met deelnemers aan het pedoparadijs wat zorgvuldig en professioneel is opgetuigd door Joris Demmink in vereniging met andere prominenten van de VVD. Het is niet alleen genocide in Moslimlanden waaraan de leden van de VVD prominent deelnemen, binnenlands plegen zij het misdrijf van artikel 4 lid 1 sub i Wet Internationale Misdrijven. Als dat niet op korte termijn goedschiks door Justitie gerepareerd wordt zal daaraan nuldelijns vorm gegeven moeten worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus