U bent hier: Home / Georganiseerde criminaliteit in B.V. Nederland

Georganiseerde criminaliteit in B.V. Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 10-04-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Ambtenaren doen het nooit goed. Er is altijd wat. Burgers zijn nooit tevreden. Onvrede van mensen over het functioneren van de overheid is van alle dag en niet hetzelfde als bewijs van georganiseerde criminaliteit. Daarvoor moet er meer zijn. Bijvoorbeeld oorlogsmisdaden, terroristische dreigingen, grootschalige kinderhandel door kinderbeschermers. Joris Demmink.

rapport_commissie_davids.JPGDat Nederlandse politiek ambtsdragers sinds Balkenende I van links tot rechts deelnemen aan oorlogsmisdrijven in Moslimlanden staat vast. Rapport van de Commissie Davids geeft de feiten helder en voor geen andere uitleg vatbaar, weer. Niemand heeft het er over. Oppositie doet alsof het niet bestaat. Ook Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door, de regelmatig beweert een opvoedkundige rol te vervullen, zwijgt. Hij wordt obsceen riant beloont voor zijn werk.

Ook Jort Kelder is zo iemand die uit de staatskas snoept als journalist van de publieke omroep, en zijn vriend Mark Rutte de hand boven het hoofd houdt. De georganiseerde criminaliteit in B.V. Nederland strekt zich uit tot en met de mainstream media. Probeer eens met een vertegenwoordiger van een politieke partij in gesprek te komen over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van het Vrije Westen in Irak. Met de PvdA bijvoorbeeld. Niet te doen. Ze waren tegen, zeggen ze. Toch stond de PvdA als een man achter het kabinet toen het besluit eenmaal gevallen was. Culpose nalatigheid.

Er ging geen enkel direct dreigend gevaar uit van Irak. Hussein heeft de doodstraf gekregen. Voor zijn schuld aan de massamoord op 148 mannen uit het dorp Dujail in 1982. De illegale oorlog in Irak heeft meer dan anderhalf miljoen mensen het leven gekost. De besluitvormende daders zijn Bush, Balkenende en Blair. Balkenende loopt nog altijd vrij rond. De Hoge Raad houdt zijn strafvervolging tegen want het betreft artikel 119 grondwet feiten. Balkenende kan elke dag rondrijden in een stoere sportkar en zich als vooraanstaand professor christelijk sociaal denken lof laten toezwaaien door zijn CDA.

De christelijke kerk der katholieken die rijkelijk vertegenwoordigt is door de christelijke partijen staat bol van de kindermisbruik. Het Openbaar Ministerie vervolgt niet. De jeugdzorg staat ook bol van de misbruik van minderjarigen. Niet toevallig hebben veel christelijke organisaties de rol van kinderbeschermers op zich genomen. christendom en naaste liefde gaat kinderhand in kinderhand. Het CDA aanspreken op het eigen barbarisme gaat niet. Het laat zich niet aanspreken. christenen zijn geen barbaren, bovendien hebben zij de hulp van God.

Dat in de jeugdzorg niet aan waarheidsvinding gedaan wordt en dat daarom de jeugdzorg de grootste kinderhandelaar van Nederland is, wordt ook niet gezien door de christen. André Rouvoet die van de afdeling Jeugd en Gezin was, wil meer over sex praten om het misbruik van minderjarigen in de jeugdzorg tegen te gaan. Misschien dat hij wat vaker naar Spuiten en Slikken kijken kan om aan zijn trekken te komen. Wie aangifte doet van al die door de politiek gefaciliteerde misdrijven krijgt nul op het rekest. De politiek doet het, dus dan is het legaal. Ondertussen zijn twee Nederlandse militairen vermoord door Geert Wilders en iedereen kijkt weg.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus