U bent hier: Home / Geweld tegen Zionisten

Geweld tegen Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 20-09-2013 12:15
Opgeslagen onder:

Voorbereidingen worden getroffen om rechtens desnoods gewelddadig op te treden tegen de Zionisten in Nederland. Daarmee wordt gedoeld op Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissens, het CIDI, de Joodse Omroep, het Meldpunt, de Anne Frank Stichting en dergelijken. Deze voorbereidingen bestaan er uit dat verloven tot strafvervolging buiten medewerking van betrokkenen verkregen worden en dat bij gebleken verzet rechtens geweld op hen wordt toegepast.

Aanleiding is de voortgaande Holocaustfraude der Zionisten, hun hetze tegen de waarheid van de feiten en daarmee de Joden, en het terrorisme wat thans reeds door hen is voorbereid mocht de rechtspraak of het bestuur net als de eigenaar van hetzuur.nl tot het redelijke oordeel komen dat de Holocaust je reinste 'bullshit' is. De Tweede Wereldoorlog en de Shoah is door Zionisten beraamd en betaald. De Zionisten in ieder geval in Nederland zijn daarmee bekend omdat de bewijzen uit hun Zionistische archieven komen.

Elke weerstand van de Zionisten tegen hun afstraffing alle middelen rechtens zal beantwoord worden met in ieder geval juridisch geweld. Mocht blijken dat de rechtspraak en bestuur niet in staat is zich en daarmee de Nederlandse burger en de Joden te beschermen tegen de terroristische en andere dreigingen die de Zionisten in onder andere de zaak van hetzuur.nl reeds geuit hebben, zullen er andere rechtens maatregelen worden toegepast.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus