U bent hier: Home / 'Gewelddadige anti-Wildersjihad gerechtvaardigd'

'Gewelddadige anti-Wildersjihad gerechtvaardigd'

by J.L. de Kreek — last modified 13-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is weer eens ontevreden. Dit keer over de Turken. Het is wat hem betreft tijd alle moskeeën in Nederland te sluiten. Uit onderzoek van Motivaction, in opdracht van Forum, zou blijken dat 80 procent van de Turkse jongeren het niet afkeurt dat uit naam van de jihad geweld wordt gebruikt tegen mensen met een ander geloof. Dat gaat kennelijk over de kleine of uiterlijke jihad.

Wilders zou gezegd hebben dat volgens onderzoek driekwart van de moslims in Nederland jihadstrijders in Syrië helden vindt. Gezien vanuit het perspectief van de arabieren of moslims in het algemeen en die in het Midden Oosten in het bijzonder is dit vanzelfsprekend. Wilders is meer dan “een Blonde Geit met het verstand van een strontvlieg”. Wilders en zijn vrienden “met een ander geloof” staan aan de basis van grootschalig op mensen gerichte agressie, ernstige zaakschade en andere anti-islamitische veranderingen in moslimlanden alsof hij en zijn vrienden een ouderwetse ongerechtvaardigde christelijke kruistocht tegen de Islam faciliteren. 

Ook ziet Geert Wilders de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 als zijn helden. Dit houdt niks anders in dan dat zij die niet ten strijde trekken tégen Geert Wilders en zijn handlangers “laffe honden zijn die hoereren met het kwaad”. Dan is nog even de vraag in welke vorm de jihad tegen Geert Wilders en zijn hielenlikkers gegoten worden moet. De juridische vorm heeft de voorkeur. De geweldsmonopolie is tenslotte in handen van de overheid. Bij voorkeur neemt het Openbaar Ministerie het uitleven van de lust tot wraak op Wilders persoonlijk over van de jihadisten.

Één en ander laat onverlet dat de misdrijven waaraan Wilders politiek ambtelijk en persoonlijk deelneemt van het kaliber zijn waarvoor Moffen in 1940-1945 pardoes op straat werden omgelegd. Geert Wilders wordt goed beveiligd dus daaraan is niet te beginnen. Een scherpschutter of drone die Wilders uit naam van de generaal uitschakelt blijkt tegenwoordig ook te kunnen en mogen. Wilders heeft tenslotte persoonlijk schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse top militairen in Afghanistan én de verhoogde terreurdreiging. Het is de taak van de generaal de veiligheid van de Staat te verzekeren. 

President Obama van de Verenigde Staten van Amerika behoudt zich het recht voor welhaast overal op aarde vijanden van Amerika middels drone standrechtelijk te executeren. Nederland is betrokken bij de strijd tegen terreur en tevens blijken de treinkapers van 1977 op last van de Staat standrechtelijk geëxecuteerd te zijn. Deze precedenten kunnen misschien gevolgd worden in verband met de grootste Nederlandse landverrader sinds Anton Mussert? Als Obama ergens een kandidaat zoekt voor zijn hobby moet hij met zijn satellieten eens in Den Haag kijken naar het malle haar op het hoofd van de Beul van Venlo om het er zonder 'collateral damage' spontaan af te knallen. 

Turken en Marokkanen zijn van harte uitgenodigd tot de jihad ter strafvervolging van Geert Wilders. Hem nu op dit moment ook daadwerkelijk stoffelijk bestrijden is vooralsnog niet opportuun omdat de weg van zijn strafvervolging niet is afgesloten en nu in Nederland geen arabieren of moslims worden gedeporteerd zoals vroeger met de Joden ging. Dat Wilders tevens bepalend is in verband met het terrorisme en de genocide in Irak maakt het invoelbaar dat Turkse of Marokkaanse jongeren de Syrië-gangers als helden zien. De gedwongen bekering van moslimjeugd door de Nederlandse kinderbescherming van het christelijke Legers des Heils is géén geldige reden voor gewelddadige jihad tegen Wilders. 

Syrië valt net als Irak, Afghanistan, Libië en Midden en Zuid Afrikaanse landen ten prooi aan de machtswellust van door Wilders gesteunde internationalisten die eraan bijdragen dat de wereldgemeenschap dwaalt over de Nazistische sleutelrol van de Zionistische helden van Geert Wilders. Wilders is bewonderaar van de grootste Nazi's ooit. De Moffen die erin geslaagd zijn in de geschiedenisboeken geroemd te worden als de verlossers van de Joden. Daarom lijkt anders dan bij de jihad van zij van een ander geloof de gewelddadige jihad tegen Geert Wilders vanuit Joodse hoek op voorhand gerechtvaardigd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus