U bent hier: Home / Gezinsvoogden zijn viezeriken

Gezinsvoogden zijn viezeriken

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2014 11:10
Opgeslagen onder:

Men zal gezinsvoogd zijn. Ander woord voor deze viezeriken is kinderbeschermer. Gezinsvoogden maken deel uit van een organisatie van ambtenaren in de semi-publieke overheid die willens en wetens minderjarigen van ouders roven voor geld en ander misbruik. Niet zelden laten ouders bewijs zien dat hun kind eerst na de onrechtmatige uithuisplaatsing misbruikt is. Gezinsvoogden halen er de neus voor op.

Van blauwe plekken tot blaren in de schaamstreek van baby-meisjes. De gezinsvoogden kijken weg, negeren de feiten en liegen de magistratuur bewust voor over hun mishandelingen van minderjarigen. Daarbij propageren zij om het hardst dat zij niet aan waarheidsvinding doen, dat dit van hen niet verwacht worden kan en dat zij dit niet kunnen. 

Desondanks voeren zij het hoogste woord als het om kinderbescherming gaat. Vanzelfsprekend ligt waarheidsvinding in het belang van het kind besloten, bovendien stelt artikel 2J Wet op de Jeugdzorg dit verplicht. De strafvervolging wordt geambieerd van de leden van Jeugdzorg Nederland in verband met kinderhandel, hoewel de jeugdzorg ook imponeert als een misdrijf tegen de menselijkheid.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus