U bent hier: Home / Goed Nieuws: Holocaust = mislukt

Goed Nieuws: Holocaust = mislukt

by J.L. de Kreek — last modified 04-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ heeft niet alleen het beste nieuws het heeft ook eenvoudigweg goed nieuws. Het goede nieuws van de mislukte Holocaust. De Holocaust is goed voorbereid geweest alleen de beramers zijn niet geslaagd in de missie. De grote industriële vergassingen stonden geagendeerd voor 1946. Het feit dat de verbrandingsovens in het ongerede raakte, en deels niet waren opgeleverd en het feit dat de Moffen door de Russen functioneel bestreden werden heeft voorkomen dat de Holocaust op zes miljoen Joden is volbracht.

Dit wil niet zeggen dat er geen Joden vergast zijn. Er zijn mensen vergast. Ook Joden. Verschillende technieken zijn gebruikt om mensen om te brengen. De Moffen hebben grote aantallen experimenten op mensen uitgevoerd. In het geheel gezien was Mengele een onderdeurtje. Het grote experimenteren is gedaan met de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Het lastige aan het goede nieuws van de mislukte Holocaust is dat er in het Westen een zwaar taboe rust op het ontkennen van de Holocaust. Holocaust ontkennen is erger dan vloeken in de kerk.

 

In Duitsland is het sinds 1957 verboden te ontkennen dat er Joden vergast zijn. Tegenwoordig wordt er in Duitsland met harde hand een spreek, bewijs en verdedigverbod gehandhaafd in verband met Holocaustontkenning. Advocaten die een Holocaustontkenner verdedigen omdat deze bijvoorbeeld de waarheid van de feiten predikt worden gestraft in Duitsland. Een ander lastig aspect aan het goede nieuws van de mislukte Holocaust is dat de Zionisten de grote kwartiermakers zijn. Een soort Joden die geen Joden zijn er door iedereen wel als zodanig gedoogd worden. Iedereen kan er uit komen te zien als Sinterklaas alleen er is slechts één echte Sinterklaas. Zo is het ook met de Joden.

 

De Holocaust is het idee van oud getto-managers die vroeger in Oost Europa de Joodse getto's managde. Deze getto's werden bestuurd door de rijkste Joden onder de Joden. De familie Rothschild waren zulke rijke Joden. En ook de familie Von Hirsch van Baron von Hirsch was rijk genoeg om Joodse getto's te bezitten. Getto's met Joden werden gehouden als slaven. Of beter gezegd als kippenhokken. De Joodse kwartiermakers van de Holocaust waren ook de grote slavendrijvers. De namen zijn Cohen, Asscher, Voet, Naftaniel, Hitler, Eichmann. Allemaal namen van Joodse families die door de eeuwen heen aan de basis staan van heel veel leed bij anderen.

 

Het beeld wat Hitler in Mein Kampf over Joden leverde was door de Zionisten zorgvuldig gecultiveerd. Al in 1897 kwalificeerde Zionisten de Joden als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. Ook ontbonden de Zionisten toen eenzijdig ondemocratisch bepaald de verse mensenrechten voor de Joden. De rest is geschiedenis. Vandaag mag het goede nieuws van de mislukte Holocaust niet gebracht worden zonder dat het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodse Omroep en enkele anderen een hetze voeren tegen de boodschapper en de magistratuur bedreigen deze te vervolgen. Wanneer deze brenger van de boodschap van het goed nieuws van de mislukte holocaust een Joodse achtergrond blijkt te bezitten kan dat de Zionisten geen moer schelen want 'at the end' willen zij toch alle Joden kapot.

 

Het scherpe randje aan het goede nieuws van de mislukte Holocaust is vanzelfsprekend dat de Moffen gemotiveerd worden de klus alsnog te klaren. Bovendien is het toch de bedoeling dat alle Joden creperen behalve een paar die gekroond worden als de Koninklijke familie van Groot Isräel om bij en tijdens de rituele inhuldiging van de nieuwe tempel gekroond te worden tot de Eerste Prins. De kabbalah is vreemder dan spookjes. De dagboeken van de oprichter van Israël en zijn andere geschriften zijn de blauwdruk van de Holocaust. Hij vertrouwde op betrokkenheid van de Katholieken omdat de Katholieken in 1897 geloofde dat in 2012 de Eind Tijd zou losbarsten. De Holocaust is offer ritueel van de bakkersfamilie Rothschild om in vereniging met het Vaticaan als alleenheersers de wereld te regeren.

 

Er zijn tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen Joden vermoord bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Waarvan 110.000 Nederlandse Joden. De Zionisten hadden alleen de 'sweet sixteen' nodig voor de kolonisatie van Palestina. De rest kon als slaaf werken in de werkkampen die eigendom waren van de familie Rothschild en waaraan ook de familie Bush goed geld verdiende. Dat de Zionisten na het mislukken van de Holocaust in het Midden Oosten en Afrika verder gegaan zijn met het oplossen van het Egypte-vraagstuk en het Neger-vraagstuk is een kwestie die ook uit de taboesfeer komen moet. Het is überhaupt een taboe om negatief te spreken over Zionisten of Israël terwijl het land niet eens een grondwet bezit en letterlijk bedoeld is als wereld-getto voor de Joden om ze daar tussen 2012 en 2025 (ongeveer) totaal te laten verbranden in een alles vernietigende oorlog of te laten bekeren tot het ware geloof. Dus de kans dat de Holocaust alsnog volbracht wordt is aanwezig omdat Esther Voet en Ronny Naftaniel van die zieke Paapse leugenaars zijn.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus