U bent hier: Home / Gordon deelnemer genocide

Gordon deelnemer genocide

by J.L. de Kreek — last modified 29-11-2013 10:35
Opgeslagen onder:

Dat Gordon crimineler is dan zijn domme racistische grappen blijkt uit het feit dat Gordon al jaren enthousiast lid is van de VVD, en die liefde is geheel wederzijds. De VVD neemt over de volle breedte nu meer dan tien jaar deel aan grootschalige oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen en Gordon heeft daarvan geen afstand genomen. Wie zwijgt stemt toe.

Samen met het CDA en de CU en de andere politieke partijen in het kabinet heeft Gordon bijgedragen aan de moord op anderhalf miljoen mensen in Irak, met het kennelijk oogmerk om een nationale, etnische of godsdienstige groep, dan wel een groep behorend tot een bepaald ras, geheel of gedeeltelijk, als zodanig te vernietigen.

Burgemeester Onno Hoes van Maastricht is ook zo'n racistische homo. Ook lid van de VVD, èn tewerkgesteld bij het Centrum Informatie Documentatie Israël waarvan bekend is dat het bewust en opzettelijk verhult dat de Zionisten de grote beramers zijn van WOII en de Shoah.

Dat Homo's niet racistisch zouden zijn omdat ze zelf homo zijn is natuurlijk een bizarre veronderstelling. Gordon heeft vet rasistisch boter op het hoofd omdat hij met zijn rasistische grote mond geen enkele afstand neemt van de meer dan gruwelijke internationale misdrijven van zijn partij.  De oorlogsmisdaden van de VVD zijn reeds bewezen. Anders gezegd: Gordon is ook landverrader!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus