U bent hier: Home / Grappen over joden

Grappen over joden

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Grappen over joden worden zelden leuk gevonden door ridders van het vrije woord, behalve wanneer het flauwe grappen zijn over Sam of Moos. Toch valt er veel te lachen om de joden want er is geen Holocaust geweest terwijl al die religieuze gekkies anders wanen. Ook geven de joden de schuld van hun lijden vaak aan anderen, de Duitsers bijvoorbeeld. Dat Hitler betaald is door joden en dat Auschwitz joods eigendom was kan moeilijk als een witz gezien worden.

Lodewijk Asscher is een van de joden jongens die voorop loopt als het gaat om het vrije woord en opkomen tegen de aanslag op Charlie Hebdo. De grootvader van Lodewijk Asscher was in Amsterdam een van de grote mannen verantwoordelijk voor de deportatie van joden. Hij was een super Nazi want na de oorlog is hij als slachtoffer te boek gesteld. Veel joden zijn als slachtoffers te boek gesteld terwijl het eigenlijk daders waren. Dat is het knappe aan het joods complot. Of de aanslag in Parijs op Charlie Hebdo echt is een geen operatie van joden zal de toekomst uitwijzen.

Opvallend is dat joden afgelopen jaren in Nederland grote terroristische bedreigers geweest zijn en geen van de media heeft dat opgepikt. Holocaust ontkennen mag niet van de joden want dan dreigen er 'dire consequences'. Dat er helemaal geen zes miljoen joden vermoord zijn doet daaraan niet af. Meer bijzonder aan de Holocaust is dat alleen het woord reeds bewijst dat joden het gedaan hebben want Holocausten is een exclusief joodse traditie. Grappig? Nee natuurlijk. Een diep zieke jodenstreek. 

Frankrijk is relatief recent gewaarschuwd door Netanyahu voor het erkennen van de Palestijnse Staat. Erkenning van Palestina zal een 'grave mistake' zijn aldus deze jood. De Palestijnen hebben meer recht op het Beloofde Land dan de joden die eerst miljoennen van de eigen broeders en zusters in rook hebben laten opgaan voordat zij het land van de Palestijnen roofde. Dat het echt roven is geweest en dat joden echt in 1897 reeds de bedoeling hebben gehad de broeders en zusters te offeren om dat stuk grond in bezit te krijgen wordt bewezen door de geschriften van de helden van Wilders.

Allemaal knal harde feiten die worden weggelachen door Geen Stijl omdat de makers van die blog diep in het hart laffe antisemieten en racisten zijn. Charlie Hebdo had meer grappen moeten maken over joden, en niet de anderhalf miljoen slachtoffers van Wilders en Balkenende en Verhagen en de Telegraaf Media Groep in Irak moeten uitlachen met vaak makkelijke grappen in misplaatste cartoons over de Profeet. Frankrijk staat net als Nederland aan de basis van een welhaast industriële genocide in Irak die geïnspireerd is op de ideologie van de helden van Wilders.

Naar aanleiding van de aanslag in Parijs roept Le Pen op tot een referendum over de doodstraf. Op the Post Online plaats Wilders zichzelf reeds met de rug tegen de muur. De kogels die de tekenaars van Charlie Hebdo om zeep hebben geholpen zijn ook voor Wilders bedoeld. Grappig of niet begrijpelijk is het wel. Indien de Moslims in Nederland dezelfde gore en bloederige streken uithalen als Wilders en zijn joodse vrienden thans in Moslimlanden doen wordt elke boerenzoon een bloeddorstige Jihadist die met de blote handen het gezicht van de botten van vijand trekt. Wilders nu ter plekke doorzeven is een brug te ver. De verwachting is dat de onafhankelijke rechtspraak hem binnen vandaag en pak 'm beet twee jaar levenslang oplegt voor genocide op Semieten en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus