U bent hier: Home / Groetjes uit Auschwitz

Groetjes uit Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 24-03-2015 12:20
Opgeslagen onder:

Het vermoeden groeit dat de familie Moszkowicz feitelijk aan de kant van de Nazi's staat en dat de familie slechts de schijn van joodsheid ophoudt. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn héél anders gegaan dan meeste mensen denken. De treinen zijn besteld door de Zionistische helden van Geert Wilders. Auschwitz is gebouwd door de sponsors van de Zionistische helden van Wilders die tevens Hitler financierde.

Mr. Bram Moszkowicz heeft Wilders verdedigd in het strafrecht in verband met discriminatie-feiten aangaande Semieten. Terwijl hij de belofte gedaan heeft aan het publiek dat hij geen oorlogsmisdadigers bijstaat in verband met het telefoonnummer op de arm van zijn vader. Die vader heeft in de oorlog als jood in het kamp gezeten. Dat kan twee dingen betekenen. Of hij is één van de joodse daders of hij is één van de joodse slachtoffers. Gezien de houding van zijn zoon was de ouwe Max Moszkowicz misschien wel een sonderkommando die in het kamp de functie had de joodse broeders en zusters ritueel te brandofferen.

Varkens zijn het die Zionisten. De grote gore schoften die iedereen naar de ondergang brengen om een bepaalde jeudse elite zich te laten verrijken. Hitler was misschien wel een HELD. Hitler nam het op tegen het kapitaal wat in bezit was van enkele jeudse lieden die vroeger ook de joodse getto's in Oost Europa onder bestuur hadden en Duitsland sloopte. Bestuursrechten waren hen gegeven in het Heilige Romeinse Rijk. Ze heerste onder andere over het getto van Frankurft Am Mein. Het is de familie Rothschild waar de Tweede Wereldoorlog om draait. Om deze familie zich te laten verrijken en koninklijke familie te laten worden van de aarde, als vervulling van Katholieke Eind Tijd profetieën.

Al aan het begin van de 19 eeuw is bekend dat de familie Rothschild de ambitie bezit koninklijke familie te worden van Groot Israël. Omdat het kon. De Rothschilds komen van een jeudse stam die niet echt Joods is. De echte Joden komen uit Zuid Europa. Rothschild is een Oost Europese jeudse familie die middels een dienstmeid ook Hitler heeft verwekt. Hitler is zorgvuldig grootgebracht door de Zionisten. Hij is speciaal uitgekozen. De naam Hitler is aangekomen om associaties te wekken met een prominente Asjkenazische familie.

De Asjkenazim zijn een groep joden die collectief en individueel lijdt aan een zieke identiteitscrisis. Een minderheid van de groep is gewoon belijdend joods zoals de authentieke Joden uit het Midden Oosten, de rest is via het Zionisme grondlegger van het Nazisme. De authentieke Joden komen uit Irak. Waar de christelijke kruisvaarders nu hun terrorisme uitleven. Een ander deel van de Asjkenazim heeft zich vroeger, tijdens de slavernij en zo, toen er nog geen democratie of mensenrechten waren, excessief verrijkt aan de arbeiders. In Oost en in West Europa. Onder die arbeiders waren in Oost Europa toevallig veel Asjkenazische joden die door de jeudse leiding in getto's werd gehouden.

Gekerstend middels pogroms waarvan de jeudse oligarchen in der tijd profiteerde. Mensen als Esther Voet en al die andere prominente jeuden waaronder Lodewijk Asscher en Uri Rosenthal zijn extreem gevaarlijke lui die weten dat zij de geschiedenis keihard liegen om te verhullen dat hun voorouders de grote miesgassers zijn die willens en wetens het fundament gelegd hebben voor de Tweede Wereldoorlog en de Shoah om zich vandaag te laven aan het leed wat de Zionisten de Joden hebben aangedaan. Lodewijk Asscher heeft zijn rol als vicepremier te danken aan zijn nazi-afkomst. Niet aan zijn kwaliteiten.

Vroeger toen het joch geen kwaad kon doen als jurist bij het Instituut van Informatie Recht was het een genie die oog had voor de feiten. Sinds hij politicus is volgt hij zijn grootvader in de genocide op de Semieten. De opa van Lodewijk Asscher was in Amsterdam één van de hoofdverantwoordelijken voor de deportaties van de Joden. Zijn titel was voorzitter van de Joodse Raad wat een Zionistische organisatie was waarvan Europa en de VS vergeven waren in die tijd parasitair zich overal tussen mengend alsof het Joodse belangen dient. De joden zijn misschien wel vergast door papa Moszkowicz 'himself'. Traditioneel volledig in rook opgaand. Het nummer op zijn arm bevat misschien ook de code voor zijn status in het kamp.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus