U bent hier: Home / Grondtoon = oorlog

Grondtoon = oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 13-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Wie mee wil doen kan oorlog als grondtoon kiezen dan is meteen de sfeer bij het liedje goed. Omdat niemand meewerkt aan het oplossen van de zware georganiseerde criminaliteit in politiek en media worden er wegen gevonden waarbij betrokken beschuldigden gedwongen worden kunnen de strijd te staken. Meewerken is winnen. Tegenwerken is de pleuris uitlokken.

Een en ander geldt in het bijzonder voor de kinderbeschermers en Geert Wilders persoonlijk. In het algemeen geldt dit voor de politiek en mainstream media. Wie afgelopen jaren de berichten over de valse vlag in de VS 11 september 2001 heeft afgedaan als een waanidee van Aluhoedjes is verdacht. Zeker als daarbij ook geen aandacht is voor de blatante oorlogsmisdaden van de Nederlandse politiek in Moslimlanden. Christen politiek wel te verstaan. De zwakzinnigste soort politiek denkbaar. Gebaseerd op de wil van Satan.

 

Het misbruik van minderjarigen in de jeugdzorg is niet van de lucht. Net is het Rapport van de Commissie Samson uitgekomen en toch verneemt hét Goede Nieuws™ dagelijks de berichten over baby's die eerst na de UHP kenmerken van mishandeling vertonen en smetstrepen in de schaamstreek hebben. Zelfs baby's met iets wat op herpes lijkt. Dikke blaren in de mond en rond de schaamstreek die niet weg gaan. De betrokken pleegmoeder komt vaker bij artsen met kinderen waarvan de naam niet bekend zijn mag.

 

Per 01 januari 2015 komen de kinderverkrachters van de kinderbescherming door de gemeente ingehuurd de minderjarigen op de huid zitten, latente zorgvragen invullend. Daarnaast verdwijnt politie uit de buurten. Dat juist de van seks met minderjarigen verdachte prominente VVD'er Joris Demmink leiding gaf aan het Ministerie van Veiligheid en Justitie toen het klantenbestand van de kinderbescherming jaar na jaar explosief steeg kan geen toeval zijn. De man is ook bepalend geweest in verband met de illegale oorlog in Irak. Persoonlijk als lid van de VVD en ambtelijk als oud secretaris-generaal.

 

Honderdduizend kinderen vallen jaarlijks in handen van de semipubliek ambtelijke mensenhandel van Erik Gerritsen & co. In de kring van pleegouders en instellingen en internaten zijn de minderjarigen makkelijke prooi voor de pedofielen met macht en middelen die door het ambt ook aanzien en respect leverenn want zij zetten zich met hart en ziel in voor het belang van het kind. Pedofielen moeten vooral gezocht worden waar kinderen zijn. Pedofielen bezitten de gave vertrouwen te wekken bij ouders en kind en autoriteiten opdat het in de buurt van kinderen komen kan.

 

Het is slechts een eenvoudig forensisch feit wat makkelijk blijken kan uit de data over pedofielen op rechtspraak.nl. Pedo's houden van kinderen dus zij zijn daar waar kinderen zijn. Pedo's zijn niet zelden gewoon goed opgeleid en hebben het met hun diploma's ver geschopt tot kinderbeschermer. Niet elke pedo verricht seksuele handelingen bij minderjarigen aan het lichaam. Relatief veel pedo's zullen het met beeldmateriaal moeten doen wat bijvoorbeeld gemaakt wordt wanneer de baby's onmiddellijk na de UHP door de pleegouder geswaffeld worden. Misbruik van hele jonge baby's is een fetisj onder pedofielen. Het is te jong om te spreken.

 

Nu wordt weer eens verteld hoe het zit met Erik Gerritsen en de jeugdzorg. Meerdere keren is op verschillende manieren de informatie luid en duidelijk overgebracht aan Erik Gerritsen en zijn collega's elders in het land. Desondanks doen zij alsof de neus bloedt en versieren zij zichzelf met zelf uitgeroepen prijzen en oorkonden. Het zelfbevlekken in de jeugdzorg is episch. Nooit doet jeugdzorg het fout. Terwijl Jeugdzorg het nooit goed doet want het doet niet aan waarheidsbevindingen. Het stelt steeds van alles en het formuleert zorgen; alleen om een kind rechtmatig uit huis te halen moeten er concrete feiten en omstandigheden zijn die het dwingend noodzakelijk maken dat een kind aan het toezicht van de biologische ouders ontrokken wordt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus