U bent hier: Home / Groots rechtsstatelijk rellen

Groots rechtsstatelijk rellen

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2013 10:50
Opgeslagen onder:

Niet alleen het werk van oorlogscrimineel Joris Demmink leidt tot groots rechtsstatelijk rellen. Ook het werk van Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen, Mirjam Sterk, André Rouvoet en de andere Christen terroristen leidt vanzelfsprekend daartoe.

De rechtsstatelijke rellen zijn beschaafde debatten bij de gefrustreerde onafhankelijke rechterlijke macht. De wortels der Trias Politica zijn door oorlogscrimineel Geert Wilders functioneel met bijlen doorklieft. Overige politiek ambtsdragers ondernemen collegiaal hoegenaamd niks om de rechtsstaat tegen de aanslagen van Geert Wilders te beschermen.

Ook de industriële genocide in Irak leidt tot noodzaak van strafrechtelijk rellen in het staatsrecht. Geert Wilders heeft bij en tijdens het Wildersproces 2011 reeds kennisgemaakt met zijn nachtmerrie. De inleidende juridische beschietingen vonden toen op de sloffen plaats.

De verdere ondergang van Geert Wilders wordt lekker thuiswerkend vanaf de bank begeleid. Door Bureau De Kreek. Dankzij de exclusieve broncode van het Digitaal Juridisch Warenhuis. Alles wat de jurist nodig heeft.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus