U bent hier: Home / Grootschalige en hardnekkige Holocaustfraude

Grootschalige en hardnekkige Holocaustfraude

by J.L. de Kreek — last modified 29-06-2014 13:16
Opgeslagen onder:

Grootschalige en hardnekkige Holocaustfraude der Zionisten ontneemt het publiek het zicht op de Jodenvervolging die de Zionisten te Basel 29-31 augustus 1897 voor onbepaalde tijd gestart zijn en onverminderd voortraast onder aanvoering der Zionisten, Joodse slachtoffers makend en Nederland, de wereld en Europa naar de afgrond dragend. Zionisten zijn de grootste bedreiging voor Joden en de vrede op aarde.

Er zijn helemaal geen zes miljoen Joden vermoord bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Niet een beetje minder, in ieder geval de helft minder. Thans reeds in 1994 hebben de officials en beheerders van het kamp Auschwitz officieel bekend gemaakt dat er een miljoen en geen vier miljoen Joden in Auschwitz vermoord zijn. Aangezien iedereen op aarde het gewone telraam hanteert betekent dit dat er niet meer dan drie miljoen Joden vermoord zijn.

 

Wie de statistieken bestudeert komt snel tot de conclusie dat ook de Joodse bronnen geen duidelijkheid verschaffen over het aantal Joden aan de oorlog vooraf. De statistieken van voor de oorlog komen niet overeen met de naoorlogse statistieken over de vooroorlogse periode. Dat in ogenschouw genomen kan het zijn dat er zelfs niet meer dan een komma zeven miljoen Joden vermoord zijn door de Zionisten bij en tijdens de door hen gewilde en betaalde genocide op de Joden.

 

'As we speak' wordt een nakomeling van Joodse slachtoffers van Auschwitz vervolgd op last van de Zionisten omdat het de waarheid van de bovenstaande feiten op hetzuur.nl en andere sites met het eerlijke Joodse geluid publiceert. Deze persoon voelt de hetze van de Zionisten tegen hem als ouderwets Jodenvervolging. Het is heel normaal de Holocaust te ontkennen.

 

De kwalificatie Holocaust voor de Jodenvervolging betekent dat de Joden het zelf gedaan hebben omdat “Holocaust” een ouderwets officieel religieus ritueel der Joden is. Holocaust door Joden is heel normaal. Dat past in de eeuwen oude traditie. Dan wordt bijvoorbeeld een kip verbrand tot het volledig in rook is opgegaan. Als offer aan Gd.

 

Omdat de Zionisten de kwartiermakers en intellectueel en financierende en managende daders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en omdat Zionisten geen Joden zijn, hebben de Joden het niet zelf gedaan en is de kwalificatie Holocaust buitengewoon ongepast voor het offer wat de Zionisten geleverd hebben.

 

Ook is de Shoah geen Holocaust omdat er geen zes miljoen Joden vergast zijn. Alles wijst er op dat het de bedoeling is geweest zes miljoen van de broeders en zusters ritueel te offeren in de door de Zionisten gefinancierde schoorstenen van Auschwitz, alleen de fabrikant van de crematoria wanpresteerde in de levering en de Russen hebben het kamp voortijdig bevrijdt. Buitengewoon beledigend voor Joden in verband met ras en/of geloof om de Shoah een Holocaust te noemen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus