U bent hier: Home / Grote conflicten dreigen

Grote conflicten dreigen

by J.L. de Kreek — last modified 18-08-2017 09:35
Opgeslagen onder:

Journalisten en Zionisten bedreigen de rechtspraak met afgrijselijke consequenties om de schuld van journalisten en Zionisten aan WOII en de Holocaust te ontkennen. Voorts is de Nederlandse kinderbescherming de grootste mensenhandelaar en kinderverkrachter van Nederland. Demmink-squads stropen stad en land af opzoek naar makkelijke prooi. Liefst mooie jonge kinderen. Des te jonger ze zijn des te minder zij hun misbruik herinneren is kennelijk de filosofie van de ambtelijke kindermisbruikers.

Hidde Jan van Koningsveld staat vooraan met het bedreigen van de Rechtspraak en het diep ziek liegen over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust. Hidde Jan jaagt op Holocaustslachtoffers om te voorkomen dat de waarheid algemeen bekend wordt. Verenging Erez Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 met het oorlogsdoel middels bruut geweld en antisemitisme de kolonisatie van Palestina af te dwingen. Dat de Zionisten al in 1900 wisten dat zij zes miljoen joden zouden holocausten in Europa blijkt eerst in het digitaal tijdperk met alle kranten en magazines uit de Verenigde Staten online. 

Nederland wordt bestuurd door oorlogsmisdadigers, terroristen en moordenaars. Dat de Nederlandse politiek nog niet massaal is vervolgd voor de oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven komt door misbruik van bevoegdheden en scheden van ambtsplichten. Chris Klomp van het Algemeen Dagblad krijgt de feiten niet op een rijtje en steunt de internationale misdrijven en de kinderverkrachting door de Nederlandse kinderbescherming met zijn meer dan schandalig oppervlakkige publicaties in het Algemeen Dagblad. Chris Klomp is niet de enige parasiet. De hele Nederlandse journalistiek is niet in staat feiten van bullshit te onderscheiden. Dat is opzettelijk met terroristisch oogmerk.

Al bijna zestien jaar geleden zijn de torens van de Twin Towers ingestort. Dat het naastgelegen gebouw zeven dezelfde dag ook is ingestort door 'controled demolition' betekent natuurlijk dat het instorten van de andere torens ook 'controled demolition' was. Wat de mainstream media en politici beweren over het instorten van de torens van de Twin Towers is absoluut onmogelijk. Meer dan drie duizend burgers zijn geofferd om illegale oorlogen in moslimlanden te legitimeren. Dat Amerikaanse elite troepen na de aanslagen 11/9 in Afghanistan ter nagedachtenis van de slachtoffers ritueel zworen dood en verderf te zaaien in alle uithoeken van de aarde, is ook nog geen enkele journalist opgevallen. Ook de operationele dienst van de tegenwoordige SS is de journalistiek en de Zionisten ontgaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus