U bent hier: Home / Grote steden jachtterrein pedofielen

Grote steden jachtterrein pedofielen

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Grote steden zijn het jachtterrein geworden van pedofielen. Ambtelijke pedofielen van de civiele overheid die zich georganiseerd hebben in gecertificeerde instellingen en dienst doen als medewerkers van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Vindingrijk als zij zijn spannen zij de ketenpartners bij politie en justitie vakkundig voor hun karretje.

De dienders die op de video een minderjarig kind meenemen als een crimineel zijn zich onbewust dat zij bereidwillig de kinderdiefstal faciliteren van de jeugdbescherming. Jaimey verstopte zich onder deken, hij huilde en wou niet weg... hij riep dat de agenten gemeen waren maar uiteindelijk liep hij wel mee. Hij heeft zijn schoenen aangedaan, jas aangedaan, moeder heeft nog kleding en spullen meegegeven, de belangrijkste.

Door de gezinsvoogden en raadsmedewerkers en kinderrechters worden oordelen over verondersteld kindermishandeling verkondigd zonder waarheidsvinding. De jeugdbeschermers kunnen niet weten waarover zij het hebben want zij onderzoeken de waarheid nooit. Willens en wetens. Ook worden executoriale titels bewust niet voorafgaande de tenuitvoerlegging betekend door een bevoegde deurwaarder aan de persoon tegen wie de last zich richt. Super onwetmatig allemaal. Gewoon in strijd met alles waar de beschaving voor staat.

Het verhoogde risico op seksueel misbruik voor jeugdigen onder toezicht van de jeugdbescherming doet in alle redelijkheid vermoeden dat er meer aan de hand is. Baby's die pardoes vanuit de baarmoeder worden overgeleverd aan de kindermisbruikers van de jeugdbescherming blijken eerst na de onrechtmatige UHP smetstrepen in de schaamstreek te bezitten. Tussen de benen misbruikt is dan de logische associatie. Hele jonge kinderen verkrachten is een speciale fetisj onder de pedofielen.

Ook kunnen pedofielen genieten van hun afwijking wanneer ze louter bijdragen aan het kindermisbruik door een ander zonder persoonlijk de verkrachting uit te voeren. Onderzoek zal uitwijzen dat opvallend veel vrouwen pedofiel zijn, en gezinsvoogd of zo'n bitch bij de Raad voor de Kinderbescherming. De georganiseerde criminaliteit in de jeugdbescherming is opzichtig. Het zuigt grote tijd dat er nog geen Officier van Justitie geweest is die de mouwen opstroopt om de kinderhandel van de jeugdbescherming netjes op te ruimen. Een dankbaarder klus is bijna niet voor te stellen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus