U bent hier: Home / Hanneke Groenteman verrader Joodse zaak

Hanneke Groenteman verrader Joodse zaak

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2015 19:05
Opgeslagen onder:

Hanneke Groenteman is een monsterlijk figuur. Verrader van de Heilige Joodse zaak en de naoorlogse generaties. Ondersteuner van de grondleggers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hanneke Groenteman is journalist met Joodse achtergrond. Net als Esther Voet. Net als Theodore Herzl. Deze Herzl is dé architect van de Holocaust. De bedenker van de 'Endlösung der Judenfrage'. De oprichter van vereniging Erez Israël wat als doel heeft innig samen te werken met antisemieten, Joodse rijkdommen te executeren en Joden te vernietigen.

De muntHanneke Groenteman kan dat allemaal weten. Ook kan ze deze feiten allemaal openbaren. Dat laat ze na. Het waarom laat zich raden. Ze is net als al de andere Zionisten een journalistieke leugenaar die te pas en te onpas bijdraagt aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Iedere keer zit ze met haar hooghartigheid prominent aan de tafels van het maatschappelijk debat het publiek zand in de ogen strooiend over de Joden, Israël, de Zionisten en de schuld van Zion aan Hitler en de gaskamers.

Het is niet moeilijk voor Hanneke Groenteman de feiten te kennen. De feiten zijn gepubliceerd op talrijke sites en de geschriften liggen in talrijke archieven en bibliotheken voor iedereen om te zien. Hanneke Groenteman weigert het publiek inzicht te geven in de diepgaande betrokkenheid van de Zionisten bij het Naziregiem van Hitler, de concentratiekampen, de Jodenvervolging, het antisemitisme en het naoorlogse voortbouwen van de Zionisten aan het Rik van de aanstaande Koninklijke familie Rothschild van Groot Israël. Komt er ooit een laatste oordeel dan wordt Hanneke Groenteman te kijk gezet als Nazi-bitch. Net als Esther Voet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus