U bent hier: Home / Hans Jansen ende gaskamers

Hans Jansen ende gaskamers

by J.L. de Kreek — last modified 12-07-2014 11:20
Opgeslagen onder:

Arabist Hans Jansen van GeenStijl heeft het niet zo met de Islam. Arabist Hans Jansen is Katholiek. De Kerk van Hans Jansen houdt ook niet van Joden. De Kerk van Hans Jansen houdt alleen van zichzelf. Dat de Joden in Auschwitz collectief gemarteld en vermoord zijn onder toezicht van het Heilige Kruis wordt opportunistisch verzwegen door de beroepskatholiek en zijn vazallen. De foto's bewijzen het.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een kruis, h ét christelijke symbool, siert de wachttoren van de "Poort van de Dood" in Auschwitz II (Birkenau).

 

 

Een kruis, h ét christelijke symbool, opgericht voor Crematorium III (waar de moordlustige gaskamer zich bevond) in Auschwitz II (Birkenau).

 

 

Een kruis, h ét christelijke symbool, siert Crematorium I (waar de moordlustige gaskamer zich bevond) in Auschwitz I.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus

De gifs in het artikel links geven een aantal verrassende beelden van de feiten en omstandigheden in verband met Auschwitz I en II (Birkenau). Dat het vernietigingskamp Auschwitch versierd was met het Kruis der Christenheid wordt nooit onderwezen op school. Hitler was in het echt een heuse kruisridder. Hij en de SS waren op een heilige missie. Het waren tempeliers. Net als arabist Hans Jansen, Geert Wilders, Anders Breivink en de familie Rothschild die Hitler betaald heeft en juridisch eigenaar was van Auschwitz.