U bent hier: Home / Hans Knoop = massamoordenaar

Hans Knoop = massamoordenaar

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De kleine miesgasser Hans Knoop was nog zo gewaarschuwd door Pieter Menten om de zaken te laten rusten. In 1975 toen Telegraafjournalist Hans Knoop aan het verhaal over Pieter Menten begon wist Hans Knoop dat de Telegraaf de bezetter behulpzaam is geweest. Uit het digitale archief van de Telegraaf blijkt dat de Telegraaf in 1922 en in 1924 bekend was met de plannen voor Holocaust omdat betrokken journalisten toen reeds het draaiboek in bezit hadden.

Hans Knoop is ook auteur van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Het NIW was in dezelfde tijd als de Telegraaf in 1922 en 1924 bekend met de plannen voor Holocaust op zes miljoen Joden in Europa omdat journalist Theodore Herzl die voorzitter is van het Eerste Zionistische Congres te Basel augustus 1897 daarvan de geestelijk vader blijkt te zijn en zijn dagboeken waarin de plannen zijn opgeschreven in 1922 en 1924 middels de Telegraaf en het NIW werden verspreid of positief becommentarieerd.

Hans Knoop is beroepshalve betrokken bij twee organisaties waarvan vandaag dankzij internet en digitalisering van archieven bekend is dat zij in 1922 en 1924 kennis droegen van de plannen van de oprichters van Israël voor Holocaust op zes miljoen Joden in Europa. Na de oorlog liegen deze organisaties de waarheid en de feiten en demoniseren zij een ieder die de waarheid en de feiten publiceert omdat zij dit antisemitisme vinden.

Hans Knoop is één van de prominente journalisten van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust en heeft in de rol van journalist van de Telegraaf zijn kameraad Menten verraden. Ook Eichmann is door zijn Israëlische vrienden verraden. Adolf Eichmann deed in de oorlog precies wat de oprichters van Israël van hem verwachtte. Eichmann kwam de afspraken na die hij had gemaakt met de oprichters van Israël die teven oud teamgenoten van Hans Knoop zijn.

Omdat Hans Knoop en andere leugenjournalisten er goed in geslaagd zijn te verhelen dat de Zionisten de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat zij voorafgaande en na de oorlog en de volkerenmoord op de Joden door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf zijn geholpen met het verspreiden van de plannen en verhelen van de waarheid en de feiten, weten meeste mensen niet dat Hans Knoop prominent Nazi is en mede verantwoordelijk voor de moord op miljoenen Joden en behulpzaam is bij de voorbereidingen van Holocaust 2.0.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus