U bent hier: Home / Hans Knoop onfatsoenlijke journalist

Hans Knoop onfatsoenlijke journalist

by J.L. de Kreek — last modified 30-07-2017 06:05
Opgeslagen onder:

Hans Knoop is één van de onfatsoenlijke journalisten die de Zionisten rijk zijn. Hans Knoop is bekend van de vervolging van oorlogscrimineel Pieter Menten. Hans Knoop werkte in zijn journalistieke tijd bij de Telegraaf. Nu wil het toeval dat de Telegraaf al in 1922 bekend was met de plannen voor oorlog en Holocaust van de beste Zionistische vrienden en bondgenoten van Pieter Menten. Hans Knoop zwijgt in alle toonaarden over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust en jaagt op oorlogscriminelen die hun werk voor de Zionistische zaak naar behoren hebben verricht.

Op die manier is ook Eichmann aan zijn eind gekomen. Hans Knoop is lid van een wereldwijd opererend leger van journalisten met Zionistische inspiraties die er hun werk van maken antisemitische vrienden en bondgenoten die voor de Zionisten de Holocaust hebben uitgevoerd te vervolgen voor de misdrijven die door de Zionisten zijn bedacht, voorbereid, gemanaged en gefinancierd. Direct na de oorlog zijn de Zionisten via televisie en kranten een laster campagne begonnen tégen de Duisters om te voorkomen dat het grote publiek zicht krijgt op de schuld van de Zionisten aan de Holocaust.

Tegenwoordig met internet staat er een nieuw soort onderzoeksjournalisten op namelijk personen die er hun werk van maken de bronnen te onderzoeken. Het is heel makkelijk te zien aan de hand van de publicaties van de Zionistische leiders waarop Hans Knoop nooit ingaat dat de Zionisten en niemand anders dan de Zionisten de hoofddaders zijn van de Holocaust. Hans Knoop laat zich nu publicitair pijpen door de publieke omroepen en vergeet dat het zijn zure Joodse plicht is het Zionistisch monster in de bek te fluimen! Pieter Menten is héél véél onbelangrijker dan de journalistieke leugens van Hans Knoop.

Nederland had het hoogste percentage gedeporteerde Joden omdat Nederlandse Zionisten en journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf actief meewerkte aan de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, onder andere middels verspreiden van nepnieuws over de aard en bedoelingen van de Zionisten, en omdat de overgrootvader van vicepremier Lodewijk Asscher als voorzitter van de zogenaamd Joodsche Raad de deportaties leidde. De Joodsche Raad in Nederland was een Zionistisch bolwerk in dienst van de Nazi's zoals de Zionisten altijd iedereen verraden en hebben verraden. Hans Knoop belastert Nederland en het Koninklijk Huis om de schuld van de Zionisten aan de Holocaust te verhelen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus