U bent hier: Home / Hans Lulletje Rozenwater Spekman

Hans Lulletje Rozenwater Spekman

by J.L. de Kreek — last modified 18-01-2014 12:25
Opgeslagen onder:

Hans Spekman van de Partij van den Arbeid valt uit tegen Tom Staal van Powned omdat hij “geen lulletje rozenwater” is. Dat is hij dus wél. Lulletje rozenwater van de bovenste plank. Mei Li Vos is er ook zo een, en Wouter Bos natuurlijk. De PvdA was tegen de illegale oorlog in Irak. Toen het zo ver was stond de partij als een man achter de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide.

De tweede conclusie van de rapport van de Commissie Davids is misschien wel het belangrijkste stukje tekst voor Hans Lulletje Rozenwater Spekman persoonlijk, Citaat:

Alle politieke partijen die in de Tweede Kamer waren vertegenwoordigd, met uitzondering van GroenLinks en later de SP, hebben het Amerikaans-Britse militaire optreden jegens Irak tussen 1991 en februari 2001 ondersteund, ook in gevallen waarin dit optreden niet door de Veiligheidsraad was goedgekeurd. De verschillende Nederlandse kabinetten van uiteenlopende politieke samenstelling in die periode deden dit eveneens, zij het dat zich bij de operatie Desert Fox eind 1998 enkele dissidente stemmen in de Ministerraad.

Bij en tijdens die bombardementen is excessief gebruik gemaakt van munitie van verarmd uranium. Nederland bezit deze munitie niet. Bondgenoten die met politiek consent sinds 1991 'the shit out of Iraq' bombarderen gebruiken die munitie volop en alle Nederlandse politiek ambtsdragers zijn algemeen bekend met de beruchte dosis-effect-relatie van munitie van verarmd uranium en hebben dit effect geaccepteerd – blijkt uit Kamerstukken die hét Goede Nieuws™ van bevelhebber der strijdkrachten Berlijn ontvangen heeft. De hoeveelheid munitie verarmd uranium waarmee Irak excessief gebombardeerd is sinds 1991 heeft een ouderwetse fallout geleverd omdat verarmd uranium hetzelfde is als kernafval. Tel uit de winst.

Diederik Samson van de PvdA weet dit want daarvoor is hij opgeleid. Desondanks verzet hij zich niet tegen het volstorten van Irak met kernafval. Of het deze Kamerstukken waren die namens de generaal aan de deur gebracht werden door een militair of een andere brief is even ontschoten. De militairen die daarna aan de telefoon gesproken zijn bevestigen het beeld dat de Nederlandse krijsmacht meer problemen ondervindt van het terrorisme in de Nederlandse politiek dan van het gevreesde islamitisch terrorisme. Een 'duty officer' van de AIVD liet hét Goede Nieuws™ aan de telefoon blijken dat dit islamitisch terrorisme op zichzelf een beheersbare vorm van terrorisme is en dat de katalysator van het terrorisme in de Nederlandse politiek de problemen ontembaar maakt.

Hans Lulletje Rozenwater Spekman is oorverdovend stil.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus