U bent hier: Home / Hans Teeuwen scherp koudgesteld

Hans Teeuwen scherp koudgesteld

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2013 21:30
Opgeslagen onder:

Hans Teeuwen is een lul. Zoals hij met het vrije woord omgaat kan niemand maken. Teeuwen misbruikt het vrije woord om de zuiver antisemitische campagnes van de christenheid tegen de Islam te ondersteunen. Net als Pat Condell. Pat Condell is een Tempelier. Jezuïet. Satan gepersonaliseerd in een hypocriete commediant. Kritiek op de Islam is nooit niet mogelijk geweest. De Islam aanvaardt commentaren wanneer die van goede argumenten voorzien zijn. Dat gaat via rechtspraak. De gevreesde sharia rechtspraak. Het was leuk geweest en had getoond dat het inderdaad een grapjas was als Teeuwen had betoogd bang te zijn voor de Islam en nog meer vóór Tonny Blair. Dan was het een dijen kletser geweest.

Hans Teeuwen is een lelijke antisemiet die toevallig ook goede grappen maakt. Theo van Gogh was ook antisemiet. Probleemmaker die vooral de liederlijke misdrijven van de Nederlandse christenheid en liberalen in Irak negeerde en zogenaamd geen misbruik makend van vrije meningsuiting, alleen kritiek had op de slachtoffers van Bush, Balkenende en Blair. Discussie met blanke mannen over de Islam bestaat uit framen en jij-bakken. Door de Islam hebben zij tot tien leren tellen. Ook de Tulpen van Amsterdam zijn Islamitisch. Nooit kijkt de roodneck naar het eigen psychopathische hoofd. Hans Teeuwen kan niet praten zonder gekke bekken trekken. Waarom houdt hij geen open en eerlijk debat met de Islam? Met gelijke munitie. Waarom maakt Hans Teeuwen geen grappen over Jeannine Hennis of de homo's van de VVD die zich niet verzetten tegen de illegale oorlog in Irak?

Waarom zijn er geen grappen over de Holocaust terwijl iedereen weten kan dat er geen Holocaust geweest is? Waar is de harde humor over het CDA en de SGP en de CU? Waarom worden de terroristen in de Nederlandse politiek voortgaand de hand boven het hoofd gehouden van links tot rechts in de inner circle van Hans Teeuwen? Als Katholiek opgevoed jongetje misschien getraind om de samenleving te vergallen met zijn humor want hij komt toch in de hemel wat hij ook doet. De uitzending van Zomergasten met Hans Teeuwen zuigt 'big time'. Vorig jaar dat flauwvallende wicht van het NIOD wat niet eens weet dat de Rothschild bankiers familie alles betaald hebben in verband met de Tweede Wereldoorlog. De Duitse, de Franse en Britse strijdkrachten als trippel mokerslag op de Europese Joden en de rest. Dan nu antisemiet Teeuwen. De atheïst in Hans Teeuwen had andere humor gebracht als hij serieus was geweest met zijn geveinsde onschuld.

Blair heel laten als Hans Teeuwen aan tafel bij Zomergasten 2013 is een misdrijf. Niet weten wat Blair voor politicus is, goed of slecht en wel de Islam totaal ongefundeerd van ongefundeerde kritiek voorzien is ook voor Hans Teeuwen bewijs van propagandistische deelname aan de genocide van Geert Wilders & co in Islamitische landen. Hans Teeuwen kan weten dat er genocide gepleegd wordt in Irak want Hans Teeuwen is niet van gisteren. In tien jaar tijd dat die oorlog zich afspeelt heeft Hans Teeuwen zijn Islamkritiek onverminderd volgehouden en heeft het geen enkel relevante kritische noot laten horen over de terroristen in de Nederlandse politiek. Eeuwig tapdansen in een cel van twee bij vier is Hans Teeuwen gegund.

Hans Teeuwen gaat het inhoudelijke debat over de Islam uit de weg. Zijn kritiek op de Islam is vorm zonder enige academische onderbouwing. De algemene opvatting van Teeuwen is dat alle geloven niet goed zijn. Hij kiest nou net dat geloof waarvan de onderscheidingstekens (ISLAM) een werkwoord zijn en waarbij zij die zich onderwerpen dankzij Nederland terroristisch onder vuur liggen in eigen land, om zijn gal over te spuwen. Dat is geen eerlijk gebruik van vrije meningsuiting. Dat is misbruik van het recht van de entertainer op een podium om onderbuikgevoelens los en de genocide van Wilders & co in Irak emotioneel aanvaardbaar te maken. Ook zijn moraal in verband met racisme verraadt dat de grappenmaker een dubbele agenda bezit die antisemitisch is. De oude katholieke agenda. Die Antwoordt op Hans Teeuwen is dat hij een wannabe atheïst is die niet durft te erkennen dat God bestaat en Jezus de een na laatste profeet van de Islam en dat de Koran ook het woord is. Dat geeft verlossing.

Hans Teeuwen maakt makkelijke propaganda voor foute opvattingen en gedragingen die eerder geleid hebben tot genocide. Dat Hans Teeuwen via internet welhaast gezwaffeld wordt door Hafid Bouazza en @Loorschrijft bewijst dat Hans Teeuwen voor het verkeerde publiek speelt. Bouazza is Moslim met Islamkritiek. @Loorschrijft liegt de Holocaust. Hans Teeuwen is kaalkopje met haar en racisme. Het is een vergissing van Hans Teeuwen te denken dat zijn vrije meningsuiting niet beperkt is door het strafrecht. Bij Geert Wilders is de rechtspraak nogmaals verzocht bevel te geven tot strafvervolging van Wilders omdat hij met zijn vrije meningsuiting de veiligheid van de staat in gevaar brengt. Ook Robert de Jonge is van het soort Hans Teeuwen. Hans Teeuwen gaf al aan dat het concept wat past bij oneindig hem gek maakt. Vrije meningsuiting is ook niet oneindig anders wordt onze lieve heer gek. Hans Teeuwen gaat een brug te ver met zijn vrije woord. Er ligt geen enkele waarheid van feiten ten grondslag aan zijn hetze tegen de Islam. Hij bedient zich van kretologieen en Telegraaf-kennis. Niemand krijgt de Islam opgedrongen. Islamieten krijgen oorlogen en terrorisme en genocide opgedrongen door het vrije westen en Hans Teeuwen zwijgt tot en met het hoogste podium. Zwijgen is instemmen. Hans Teeuwen kan zich nergens achter verschuilen wat zijn deelname aan de genocide in Irak betreft. Zijn optreden in Zomergasten 2013 aan tafel bij Winfried de Jong bewijst zijn bewuste keuze.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus