U bent hier: Home / Hans Teeuwen soort Geert Wilders

Hans Teeuwen soort Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 29-07-2013 23:15
Opgeslagen onder:

Hans Teeuwen is bang voor geweld. Hij loopt niet de hele tijd met angst rond. Enig serieus verzet van Hans Teeuwen tegen de onrechtmatige oorlog van het vrije westen in Irak is niet waar te nemen geweest afgelopen tien jaar. Liefts staat hij op de barricade om het voor het vrije woord op te nemen tegen de Islam. Niet dat hij zichzelf ziet als ridder van het vrije woord. Toch verraadt zijn Katholieke achtergrond het masker wat de volbloed Tempelier voorhoudt.

Met de beetje voorkennis over Hans Teeuwen die iedereen bezit is na 77 minuten Zomergasten de conclusie gerechtvaardigd dat Hans Teeuwen een ras-antisemiet is. De cabareteske grappenmaker der antisemieten. Katholiek opgevoed. Dan weet je het wel. Doet alsof hij atheïst is. Maakt niks uit. Al sandwicht het de nonnen. Het komt toch in de hemel. De selectieve en ook slecht gemotiveerde verontwaardiging van Hans Teeuwen zuigt. Wat maakt hij zich druk om Moeder Theresa zonder voortgaand boos te zijn over de oorlog van Tony Blair en Balkenende en Bush in Irak. Met het katholicisme kan Hans Teeuwen alles doen wat hij wil. Dat is wat het voor heeft op de Islam, aldus de grappenmaker.

Het was beter voor het imago van Teeuwen als hij was gaan masturberen aan tafel bij Wilfried de Jong dan dat hij een sigaret opsteekt. Hans Teeuwen vind religie interessant om tegen te ageren, alsof hij niet weet dat Islam het Nederlandse werkwoord onderwerpen inhoudt. Het Katholieke onderwijs van Hans Teeuwen levert dat de intelligente, ontwikkelde en eloquente jongen die hij is bekend veronderstelt worden kan met het feit dat de Katholieken feitelijk Satan aanbidden. Belachelijk maken van religie is heel effectief en spannend voor Hans Teeuwen. Natuurlijk noemt Hans Teeuwen terstond de Islam als religie waarbij hij kan laten zien dat het mensenwerk is.

Als Hans Teeuwen de verhalen een beetje uit elkaar trekt en in een andere context plaatst wordt het goddelijke afsnoept en de heilige symbolen. Dank u de koekoek. De symbolen van de Paus zijn dezelfde als Israël. Niet dat Hans Teeuwen fanatiek Katholiek opgevoed is. Desondanks weet hij zijn rol als Tempelier goed te spelen. De onbedreigde omgeving van Hans Teeuwen voorkomt dat hij afgeeft op de Europese Christenheid in verband met de opvallende verwoesting van Islamitische landen, mensen en cultuur. Hans Teeuwen draagt er aan bij dat deze terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven emotioneel aanvaardbaar zijn. Theo van Gogh deed dat ook en is daarom vermoord.

Het is jammer dat Mohammed B. de vrije meningsuiting niet gebruikt heeft om Theo van Gogh tot bloedens toe kapot te schrijven. Daarmee heeft hij ook de Islam schade gedaan en feitelijk de kruistocht van de Jezuïeten tegen de mensheid gefaciliteerd. Zijn straf is verdiend. Wat onverlet laat dat Hans Teeuwen zijn moreel kompas kennelijk toch van de Papen heeft gezien zijn schijnheilige hypocriete atheïstische flauwekul in het openbaar.

Zelf censuur past Teeuwen op zichzelf toe. Veinzend alsof hij bang is voor de Islam. De martelaar wil hij zijn. Lijden. Voor het vrije woord. Terwijl hij zijn vrije meningsuiting misbruikt door voortgaand te zwijgen over het grote illegale geweld van het vrije westen op Islamitische landen. De internationale kruistocht met moderne middelen tegen de Islam is een feit en harlekijn Teeuwen richt zijn pijlen als eerste op deze godsdienst die niet minder het woord verkondigt dan Hans Teeuwen.

Zomergasten 2013 met Hans Teeuwen wordt niet verder afgekeken. Na 77 minuten is het over een uit. Walging maakt zich meester van de consument. Hans Teeuwen dacht eerst dat Blair een goede politicus was en daarna wist hij het niet. Dan heb je het als cabaretier niet begrepen. Door te beginnen met Islamkritiek en niet weten of Blair een goede politicus is vraagt Hans Teeuwen gezien te worden als ras-antisemiet. Als iemand met Katholieke achtergrond die in de frontlinie van de publieke propaganda de massamoorden en terrorisme van de Christenheid op de Islam negeert, bagatelliseert en domweg verzwijgt.

Hans Teeuwen is net als propagandist Theo Van Gogh deelnemer aan de collectieve zwijgafspraak die er is in verband met de schuld van de Nederlandse politiek en intelligentsia aan de illegale oorlog in Irak, en het terrorisme en genocide daar. Wel die anti-islamfilm uit 2012 bespreken en niet het politieke akkoord voor de illegale oorlog in Irak of Architect and Engineers for 9/11 Truth. Hans Teeuwen is een soort Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus