U bent hier: Home / Harde lijn tegen Jeugdzorg

Harde lijn tegen Jeugdzorg

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2014 17:15
Opgeslagen onder:

Bureau De Kreek volgt de harde lijn in verband met de Jeugdzorg. Dit wil zeggen de feiten relaterend aan het strafrecht. Het redelijke vermoeden bestaat dat de kinderbescherming een criminele organisatie van ambtenaren in de publieke en semipublieke sector is wat kinderen gijzelt voor geld en/of ander misbruik, voorheen geleid door mr. Joris Demmink die beschuldigd wordt van actief sexueelkindermisbruik.

Betrokkenheid van Bureau De Kreek bij dossiers in verband met de jeugdzorg heeft toegevoegde waarde wanneer de harde lijn gekozen wordt. De strafbepalingen waaraan het werk van de jeugdzorg gerelateerd moeten worden zijn onder andere artikel 273f Sr en 3 lid 1 sub 3 WIM. Dat laatste misdrijf is genocide. De jeugdzorg pleegt genocide in Nederland op minderjarige moslims. Door ze bij en tijdens de dwanghoeden van de jeugdzorg te bekeren tot een vorm van christendom.

Het is niet een beetje een foutje wat ontdekt is bij de kinderbescherming. Het zijn nogal wat fouten, een bibliotheek vol waslijsten met onvergefelijke en kennelijk opzettelijke fouten waarbij de jeugdzorg het zelfs presteert bordeel rood als bedrijfskleur te kiezen. Voor wie het niet is opgevallen: het gaat bij de jeugdzorg om niks anders dan sex. De verkoop van de transit is opgeleukt met meisjes die over sex praten alsof het om de verkoop van auto's gaat.

André Rouvoet adviseert meer over sex te praten om het seksueelmisbruik van minderjarigen onder de hoede van de jeugdzorg tegen te gaan. Het banale, perverse, extreme, aan de jeugdzorg is dat het als verondersteld kinderbeschermers boven op de huid zit van minderjarigen hen misbruikend tot ze een ons wegen. Bestuursvoorzitter Erik Gerritsen van Bureau Jeugdzorg Conglomeraat Amsterdam is reeds persoonlijk de les gelezen, waarbij opviel dat hij zeer onwelriekend uit de mond meurde. De harde lijn tegen de Jeugdzorg is een soort van professioneel meestertje definitief wegpesten.

Voor Erik Gerritsen kan het niks anders betekenen dan dat de officier van justitie vijftien jaar tegen hem zal eisen. Het is niet denkbaar dat na alle kansen die Erik Gerritsen gekregen heeft het juiste spoor te bewandelen justitie iets anders kan dan de maximale straf te eisen. Wat bitter tegenvalt voor Erik Gerritsen gezien de zware misdrijven waarvan hij op goede grond beschuldigd wordt en zijn chronische onwil in het vrijwillige kader door de knieën te gaan.

Dat Bureau De Kreek stad en land afreist om ontvangen te worden bij politie om te klagen over de jeugdzorg aldaar is niet omdat er niks aan de hand is met de jeugdzorg wat niet serieus genomen hoeft te worden. De harde lijn is een massieve harde lijn. Het gaat om de belagen van minderjarigen. Dus wat Erik Gerritsen betreft zou hem het belang van zijn organisatie hem niks moeten kunnen schelen om minderjarigen daadwerkelijk te helpen. Zijn koepelorganisatie, Jeugdzorg Nederland, maakt nu reclame met de schijn dat het zich druk maakt om loverboys en mensenhandel, terwijl bij ouders lang en breed bekend is dat de instellingen van de Jeugdzorg juist loverboys en hun jonge hoertjes kweken.

In de instellingen van de jeugdzorg worden minderjarigen grootschalig misbruikt en/of anderszins mishandeld. Getuigen vertellen dat dit voor het oog van de bewakingscamera plaatsvindt en niemand greep in. Waar is al het andere materiaal wat gefilmd wordt door de Jeugdzorg? In het private netwerk wat CapGemini aanlegt voor de pedofielen? Er is heel veel meer van de overheid wat niet deugt als het gaat om minderjarigen en seksueel misbruik. Zeer geavanceerd zijn in beleid en strategie en wetgeving besluiten genomen die juist een crimineel netwerk van kennelijk pedofiele ambtenaren in de publieke en semipublieke sector goed uitkomen. Een soort hacken van de Staat door ambtenaren om ongestraft sex met minderjarigen te kunnen hebben of daarvan te profiteren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus