U bent hier: Home / Harde maatregelen in Nederland

Harde maatregelen in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Jihadisten roepen op tot harde maatregelen tegen de Nederlandse overheid. Helaas worden daarvan het eerste slachtoffer zij die namens de Staat 'on the ground' instaan voor de Nederlandse 'security' en overige onschuldigen. De grote terroristen in Nederland zitten in het kabinet en parlement en zijn diep geworteld in media en wetenschap. Hen bestrijden in Nederland is het makkelijkst middels het strafrecht want hun gedragingen zijn bij wet verboden en strafbaar gesteld met levenslang.

Amerika gebruikt nu zware wapens tegen mensen die vechten tegen de daders van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 en de ongerechtvaardigde invasie van 'the Coalition of the Willing' in het Midden Oosten. De ongerechtvaardigde Christelijke Kruistocht met moderne middelen wordt door de gewapende Jihad te vuur en te zwaard bestreden. Met het nagelschaartje knipt het de hoofden af van mannen, vrouwen en kinderen die zij als ongelovig zien. Voor hen is er geen geldige reden een andere houding aan te nemen tegen de handlangers van Grote en Kleine Satan.

 

Nederland wordt bestuurd door foute lui. Mannen en vrouwen die het gat vullen wat Hitler en de NSB achterlieten. Neem de minister van defensie, Jeanine Antoinette Hennis-Plasschaert, als voorbeeld. Zij is afgestudeerd aan Schoevers en loopt koket tussen de grote militaire mannen politiek ambtelijk leiding gevend aan internationaal terrorisme. Al de mannen en vrouwen met uniform rondom haar worden door haar in Moslimlanden het moeras ingestuurd. Niet omdat er bezuinigd wordt, ook omdat er bezuinigd worden alleen dat is niet het punt, het gaat om de onrechtmatige politiek waaraan ambtenaren geacht worden te gehoorzamen. Ambtenaren in Nederland zijn welhaast extreem gezagstrouw. Het is een misdaad daarvan misbruik te maken zoals de Rechtse Kerk nu ruim elf jaar doet sinds Balkenende I.

 

Het meest kwalijke aan al het geteisem in de politiek is dat het terrorisme zich ook binnenland manifesteert. Nota bene in de jeugdzorg waar kinderen op schandalige wijze misbruikt worden door de collega's van Erik Gerritsen. De criminele overheid pur sang, de jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming. Dit binnenlands en buitenlands terrorisme heeft de sleutelrol betrokkenheid van de VVD en Joris Demmink als gemeenschappelijk kenmerk. Jihadisten herkennen dit terrorisme als de ongerechtvaardigde christelijke kruistocht met moderne middelen waarbij het utopische doel is de terugkeer van Jezus te midden van waarin alle Joden zullen sterven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus