U bent hier: Home / Hardnekkig terrorisme

Hardnekkig terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 31-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Hardnekkig terrorisme plaagt de Nederlandse politiek en journalistiek. Hulpverleners in de brede zin van het woord hebben daarvan levensbedreigend last. Aanslagen worden gepleegd op Nederlandse militairen die op missie zijn in moslimlanden met een overigens te respecteren doel omdat de Nederlandse politiek en journalistiek de vrijheid voor zichzelf opeist om moslims te beledigen en de Koran en de profeet smadelijk te belasteren.

Dat in Nederland en Europa de vrijheid bestaat om profeten te beledigen of gelovigen voor gek te zetten betekent niet dat van dat recht gebruik gemaakt kan worden bij en tijdens algemeen bekende gewapende conflicten in Moslimlanden anders worden Taliban, Al Qaida, ISIS en de Nederlandse Jihadist kwaad. Omdat de Nederlandse politiek en journalistiek tevens participeert in oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden moet de discriminatie van moslims in Nederland gekwalificeerd worden als deelname aan de genocide van de Nederlandse politiek en journalistiek in moslimlanden.

Het toeval wil dat de Nederlandse rechtspraak een oordeel geveld heeft over de genocide van de Nederlandse politiek in Irak. 03 december 2010. Een belangrijke uitspraak van de Hoge Raad omdat dit arrest bewijs is van de gechoqueerde rechtstaat ten gevolge van die genocide in Irak. In de uitspraak van 03 december 2010 ging het over de bevoegdheid van het Openbaar Ministerie om te vervolgen. Aangezien genocide in het spel is gelden er geen vervolgingsbeperkingen voor het Openbaar Ministerie. De Hoge Raad bepaalt anders. Scheef toetsend aan het internationaal recht en/of manke interpretatie van de Nederlandse grondwet leidt tot herhaling van de zetten uit het fel bekritiseerde Toetsingsarrest uit 1942. Toetsingsarrest? Ja Toetsingsarrest. Wilders weet wel wat dat is.

Dat de Hoge Raad zich verslikt in de genocide in Irak en pardoes de vervolgingsbevoegdheden van het Openbaar Ministerie ontkent is te begrijpen. Het is nogal wat, die genocide. Dat de Nederlandse politiek zwijgt is ook te begrijpen. Politiek ambtsdragers zijn tenslotte de daders. Dat de Nederlandse mainstream journalistiek van links tot rechts zwijgt over en de genocide in Irak en de misslagen van de Hoge Raad in het Toetsingsarrest 2.0 van 03 december 2010 is ronduit schandalig. Zeker dat die betweters van de Dagelijkse Standaard zo harde daarover zwijgen vraagt om harde maatregelen van de Nederlandse anti-terreurbestrijding.

Tot de terroristen in de journalistiek behoren Arnold Karskens, Kustaw Bessems, Jort Kelder, Geen Stijl, Pieter Broertjes, Telegraaf, Joshua Livestro en natuurlijk Jan Mulder aan tafel bij de Wereld Draait Door en in het kunstdepot. Bert Brussen en dingetje van HP/De Tijd, die aap, uiteraard niet vergetend. Aan de zijde van de politiek nemen alle politiek ambtsdragers sinds Balkenende I deel aan terrorisme. Dus ook Herman Heinsbroek. Rita Verdonk. Die gefinancierd is door Johan de Mol. John de Mol financiert terrorisme. De Mol is de Mol. Een innige samenwerking tussen politiek en media.

Korte communicatielijnen maakt dat de Nederlandse politiek en journalistiek volledig embedded is in het Noord Atlantisch terrorisme wat moet leiden tot de definitieve vestiging van een nieuwe bestuursvorm op aarde die niet geworteld is in democratie en mensenrechten. Een dictatuur. Neem Femke Halsema bijvoorbeeld. Om op te eten. In alle jaren dat ze in het parlement stond tegenover VVD of CDA heeft zij haar collega terroristen geen moment vegen uit de pan geleverd omdat zij politiek en niet militair in de oorlog tegen Hussein stapten. Was er militair ingegaan dan was er misschien een oorlogsverklaring uitgegaan naar Irak en dat was, hoe gek het ook lijkt, beter geweest voor Balkenende persoonlijk.

Nu heeft Balkende deelgenomen aan de moord op het bevriende staatshoofd van Irak. Was er een oorlogsverklaring geweest dan was Irak opgehouden bevriende staat te zijn en Hussein niet het hoofd daarvan. Aanslagen plegen op hoofden van bevriende Staten zijn zeer zware misdrijven. Door Balkenende en Verhagen en Sterk en Hirsh Ballin en Donner gepleegd. Femke Halsema komt netjes de collectieve zwijg afspraak na. Moammar Mohammed al-Qadhafi zelfde laken en pak. Libië ligt in puin. Nu is het chaos. Lynch partijen. Op negers. Men hoort Geert Wilders of Martin Bosma er niet over. Die klagen alleen steen en been wanneer een stel blanke vette boeren met opgeblazen nekken en kort geschoren achterhoofd op het land van Afrika een autoband om de nek getrakteerd krijgen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus