U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ Heertje versus Jeugdzorg

Radio hét Goede Nieuws™ Heertje versus Jeugdzorg

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2014 21:50
Opgeslagen onder:

Dinsdag 06 mei 2014 was econoom Arnold Heertje aan de beurt om de kort geding rechter te overtuigen dat hij bevoegd is de namen te noemen van medewerkers van de jeugdzorg die inhumane behandelingsmethoden erop nahouden. Radio hét Goede Nieuws™ was erbij. Het heeft gesproken met Arnold Heertje, Nico Mul, collega's van de aanwezige Joodse Omroep en advocaat professor mr. Loonstein.

Heertje vertelt dat hij uit eigen waarneming weet dat medewerkers van de Jeugdbescherming Amsterdam, kinderen behandelt alsof het de Tweede Wereldoorlog is. Ook vertelt hij dat medewerkers van de Jeugdbescherming Amsterdam, kinderen ontvoert. Heertje zegt dat er veel meer aan de hand is met de jeugdzorg. Dat het een inhumane manier van werken heeft, en dat het voor hem noodzakelijk was namen van enkele gezinsvoogden te noemen.

 Bureau Jeugdzorg is het er niet mee eens dat namen van medewerkers genoemd worden omdat ze anders het werk niet doen kunnen. Ook zegt Bureau Jeugdzorg dat het beslissingen van rechters uitvoert dus van ontvoering of anderszins onrechtmatig handelen kan volgens jeugdzorg geen sprake zijn. Ook gaat het de jeugdzorg er niet om Arnold Heertje de mond te snoeren. Het wrakingsincident wat Heertje had opgeworpen omdat hij niet gehoord was in de beslissing om behandeling met gesloten deuren, heeft Heertje gewonnen. De zitting werd in het openbaar behandeld. In de zaal zaten mensen die bekend zijn met het leed wat Jeugdzorg heet.

Heertje is de zoveelste in rij die namen van medewerkers van jeugdzorg openbaar maakt en relateert aan de meest schandalige feiten. Hét Goede Nieuws, loketbjz.nl en anderen zijn hem voorgegaan. Altijd heeft de rechter geoordeeld dat de medewerkers van de jeugdzorg niet met naam en toenaam genoemd mogen worden. Zeker mogen zij niet in verband gebracht worden met zware criminaliteit. Bekend is van de jeugdzorg dat het niet aan waarheidsvinding doet en dat het beschikkingen zonder tussenkomst van een deurwaarder executeert.

 Dat de jeugdzorg dubbelfout is staat de medewerkers er niet aan in de weg onverdroten voort te gaan. Iedere keer wanneer de kritiek te hardnekkig is wordt gegrepen naar het middel van het kort geding. De rechtspraak is ketenpartner van de jeugdzorg. Niet weinig ouders kunnen ervan getuigen dat deze ketenpartner van de kinderbeschermers al te makkelijk de leugens van de gezinsvoogden overneemt. Als gezinsvoogden een kwaliteit bezitten is dat zij kunnen liegen als geen ander.

Leugens, list, bedrog, dreigen en ook geweld wordt door de jeugdzorg niet geschuwd om kinderen illegaal in het eigen netwerk op te kunnen nemen ten behoeve van geld en/of ander misbruik. Grootschalige verkrachting van de jeugd. Geen rechter trekt zich ooit iets aan van de klachten over de jeugdzorg. Al liggen de bewijzen duimendik op tafel, altijd worden de kinderbeschermers gevolgd in hun illegale praktijken. 20 mei 2014 doet de kort geding rechter uitspraak.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus