U bent hier: Home / Heil Hitler!

Heil Hitler!

by J.L. de Kreek — last modified 15-05-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het is fijn gewoon “Heil Hitler” te kunnen zeggen. Ook in het openbaar. Omdat het vrije meningsuiting is. Niet om wat Hitler deed in de oorlog natuurlijk, dat was stom misschien. Zoals Hitler daarvoor was. Dat was té gek. Als iemand een gekkie was, was Hitler het. In de goede zin van het woord natuurlijk. Dat Hitler zich liet betalen door joden is geschiedenis waarvan brisant veel getuigen zijn. Iedereen wist het. Stond in alle kranten. De joodse kranten.

Dat de joden al in 1900 droomde van holocaust op de joden blijkt uit joodse tijdschriften in Amerika die eerst door het internet makkelijk toegankelijk zijn voor het grote publiek. Alle joden waren aangesloten op de joodse omroepkanalen. Het hakenkruis is helemaal geen slecht teken. Eigenlijk zou iedereen een hakenkruis op de deurpost moeten hebben. Om Satan buiten de deur te houden. Dat Jezus Christus de kruisigingsdood is gestorven is overigens een verzinsel van Christus zelf. Staat gewoon in de Bijbel. De Statenvertaling.

Dat de Arabieren hokte met de Nazi's is helemaal niet gek want de Zionisten en de Nazi's hokten ook met elkaar. Het Vaticaan hokte ook met de Nazi's. Iedereen was met de Nazi's. Er was helemaal geen antisemitisme in Europa schrijven de Zionisten keer op keer zelf, en ook hun ergernis daarover laten zij blijken. De Zionisten zaten overal. Relatief plotseling was er een groep actief in Europa die een aantal zaken vlotter begreep dan de massa. Dat waren Zionisten. Ook het internationale jodendom genoemd, het verdomde internationale jodendom om meer precies te zijn.

Parasitair nestelde het zich tussen de mensen en vergiftigde het de geest. Dat Zionisme. Die Zionisten. Als volleerde satanisten. Gedreven beulen. Ervaren kruisvaarders. Wie op deze groep inzoomt ziet dat het fundament is gelegd door de helden van Geert Wilders. Daarom is Wilders fout. Wilders bewondert de mannen en vrouwen die tot op de dag van vandaag geheim hebben weten te houden dat zij de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Met andere woorden: er is bloed aan den paal.

Nu is reeds geconstateerd dat Wilders gedreigd heeft met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Louter de uitspraken en zeker in de context waarin deze gedaan zijn kwam behoorlijk hard aan bij de rechtspraak. Het staat niet in de jaarverslagen van de rechtspraak. De wonden die Wilders geslagen heeft misbruiksmakend van het vrije woord zitten diep. Ook hangt niemand aan de grote klok dat magistraten door Zionisten bedreigd worden om de Holocaust niet te ontkennen. Zelfs nu blijkt dat er van een Holocaust geen sprake was. Genocide, ja; Holocaust, née.

Hitler trok ten strijden omdat een groep Asjkenazische leiders, die onder elkaar welhaast alle macht op aarde verdeelde, aan Duitsland de oorlog verklaarde om het te vernietigen. Hitler was verlosser voor deze joden. Hij is ook door hen betaald. Het spelletje wat de Zionisten met Hitler gespeeld hebben. Duitsland is de oorlog verklaard door de Zionisten nadat Hitler door de joden was betaald om een gewelddadige revolutie in Europa te realiseren wegens het rode gevaar waarvan heul veul joodse arbeiders deelgenoot waren. De Zionisten streden al sinds 1897 militair voor de volbrenging van de 'Endlösung der Judenfrage'. Het hele discours van Hitler, zijn toonzetting, werd Europa al in 1897 door de Zionisten ingefluisterd. Hitler volgde de Zionisten in hun antisemitisme. Antisemitisme is bijvoorbeeld dat men alle joden uit Europa wil.

Na de Franse Revolutie eind 18e eeuw, toen de mensenrechten voor iedereen werden ingevoerd ook voor de joden, waren de Zionisten in 1897 de eersten die de mensenrechten voor de joden eenzijdig ontbonden en de bulk van joden uit Europa gedeporteerd wilde hebben. Wie is dan de antisemiet?! De oorlog van de Zionisten was niet alleen economisch. Ook militair en met geheime diensten en puissant rijke financiers en een plan te ver heen om geen indruk te maken. De Zionisten waren de eerste milities Bruinhemden in Duitsland. De Zionisten trainde met de fascisten van Italië. Het onzalige plan van Zion was om de joodse slavenarbeiders die buiten West Europa gehouden werden en de vrije joden van Europa samen te pakken in één Wereldgetto. Omdat Madagaskar niet tot de verbeelding sprak, ook New Mexico kwam bij niemand op, kwam Palestina in het vizier.

Herzl persoonlijk, de held van Wilders, dacht dat Palestina een goed plan was omdat ook de Katholieken geloven dat wanneer de joden terugkeren naar het beloofde land het Einde der Tijde nabij is en dat ze dan daar allemaal verbranden zullen voordat een lid van de familie Rothschild met pauselijke goedkeuring gekroond wordt als eerste prins van Israël. Korter en bondiger is de agenda van het internationaal terrorisme waaraan iedereen de vluchtelingen en de oorlogen aan de randen van Europa te danken heeft, niet te schetsen. Het draait allemaal om de familie Rothschild. De oorlogen draaien om wereldmacht voor deze familie innig samenwerkend met het Vaticaan. Het internationaal terrorisme is één groot wespennest en de familie Rothschild is de vette Koningin in de kern van het nest. De agenda van deze club staat vol met heel veel meer shit om de doelen te bereiken.

Het hoeft slechts weinig tegen te vallen en Europa is weer de hel die het was in 1940-1945. Weer de Zionisten. Weer de Telegraaf. Dit keer Telegraaf in de vorm van Geen Stijl en die Moffenkop wat zich Annabel Nanninga noemt. De Grote Hoer van de media, het vetste varken op de Moffen jaarkalender vandaag. Hitler was een held! Hitler kwam op voor de gerespecteerde Joden. De Joden die respect teruggaven. Niet alles pakken wat zij pakken konden. Zich verheven boven de rest opstellend. De ebenburtige Joden. Tot diep in de oorlog heeft de Nationaal Socialistische Arbeiderspartij in de propaganda respect betoond voor de gerespecteerde Joden en zich woest gemaakt om die giftige galbakken der Zionisten. Ga naar het NIOD. Lees Der Angriff van Joseph Goebbels, dat is het avondblad van de Duitsers waarin ze midden in de oorlog respect hebben voor de normale Joden en zich verbaal verdedigen tegen de groep die nu de Zionisten of Israël wordt genoemd.

Israël heeft de Holocaust beraamd. De leden van de oprichtingsvergaderingen van vereniging Erez Israël sinds 1897 zijn volledig verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Hun organisatie heeft de plannen bedacht en uit laten voeren. De Knesset. Het Israëlisch parlement te beginnen met de oprichtingsvergadering te Basel augustus 1897. Toen ze ook de Davidster bedachten als symbool van Joodse Identiteit en om op de vlag te plaatsen. Dat zijn de grote Nazi-leiders die door Wilders bewonderd en in Israël als oprichters geëerd worden.

Israël is het werk van de harde kern der Nazi's. Zij die tot op heden buiten beeld zijn gebleven. De knappe koppen. De grote mannen. De financiers. In het hele spel was Hitler slechts een pion die net als Eichmann geofferd is voor de heilige Zionistische Zaak: de oprichting van Israël. De oprichting van Israël is OORLOGSDOEL geweest van de Zionisten sinds 1897 met het deporteren van de bulk van joden uit Europa daarbij op de manier zoals het gegaan is want het kon de Zionisten geen reet schelen. De Zionisten wilde geld en macht en hebben zich gek verdient aan de Endlösung en zijn thans machtiger dan ooit te voren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus