U bent hier: Home / Heks van Auschwitz

Heks van Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 19-10-2014 16:10
Opgeslagen onder:

Stel dat Esther Voet van het CIDI vandaag in het kamp zat. Auschwitz bijvoorbeeld. Dus tijdens 1940-1945. Is zij dan één van de joden, voor wie het kamp daadwerkelijk transitcentrum naar het Beloofde land was, die afgeladen met diamanten, goud en geld in de zakken, de dans ontspringt, of zou zij moeten werken als dwangarbeider voor de onderneming van de joodse familie Rothschild die ook Hitler betaald heeft en de Knesset sponsort?

De verhalen over de joden die per eerste klas wagon Europa ontvluchtte met de waardevolle bezittingen in koffers en tassen worden zelden verteld. Wat er gebeurt is met de zes miljoen joden denkt iedereen dankzij Esther Voet te weten. Toch is dat niet zo. Esther Voet liegt willens en wetens over Auschwitz en het aantal vergaste joden en vooral liegt ze over de doelstellingen van het Zionisme. Esther Voet liegt over haar eigen goede bedoelingen. Esther Voet bedriegt iedereen met terroristisch oogmerk.

 

Handlangers van Esther Voet bedreigen de magistraten met 'dire consequences' wanneer zij de waarheid van de feiten erkennen. De ongemakkelijke waarheid dat de Zionisten -de helden van Geert Wilders- de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en schuld hebben aan holocaustfraude en andere naoorlogse psychologische oorlogsvoeringen.

 

Wat niemand goed begrijpt van het Derde Rijk waaraan ook Hitler bouwde en wat duizend jaren bestaan moet is dat het Jeruzalem als hoofdstad heeft en het Zionisme en Katholicisme als inspiratie. Dat Duizendjarig Rijk wordt gebouwd middels een drietraps raket. Eerste trap is het verraad van de Zionisten in 1916 aan de Duitsers zodat de Eerste Wereldoorlog escaleerde en de Zionisten de Balfour verklaring bemachtigde.

 

De tweede trap is de Tweede Wereldoorlog waarin de Zionisten de Exodus laten volbrengen door Adolf Hitler als hun prominente zelf betaalde oppositie. Al in 1897 besloten de Zionisten antisemieten te accrediteren om de massa te controleren. Ook wilde de Zionisten toen al dat Joden vernietigd werden, dat Joodse rijkdommen werden geëxecuteerd en waren Zionisten tegenstanders van mensenrechten en democratie en voorstander van aristocratie en fascisme en dankbaar voor slavernij. De derde trap is 9/11 en de strijd tegen terreur.

 

Om te begrijpen wie Esther Voet écht en in het verlengde daarvan wie Geert Wilders werkelijk is moeten de geschriften van de grondleggers van het Zionisme en de Staat Israël integraal gestudeerd worden. Niet alleen de samenvattingen lezen waarin het schaamteloze blatante antisemitisme der Zionisten opportunistisch is weggelaten. Esther Voet wil geen dodenherdenking met de daders erbij. Dat houdt niks anders in dat dat zij en haar Zionisten niks te zoeken hebben bij dodenherdenkingen of bevrijdingsdagen want de Zionisten zijn de grote daders.

 

De hele kliek van Hitler was soortgelijk geïnspireerd als de helden van Wilders. Allemaal waren ze fan van het Zionisme en de Zionistische idee van een Joden vrij Europa en een wereld-getto voor de Joden waar zij bij en tijdens Armageddon allemaal volledig verbranden zullen of zich bekeren tor het ware geloof. Esther Voet in Auschwitz plaatsend is zij vast en zeker één van de Sondecommando's die na de oorlog liegt dat ze gedwongen werd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus