U bent hier: Home / Helden Wilders inspirators Hitler

Helden Wilders inspirators Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2015 16:30
Opgeslagen onder:

Alleen antisemieten, racisten, fascisten, Jodenhaters en anderszins corrupten ontgaan dat de helden van Wilders de grote inspirators waren van Hitler en het fundament hebben gelegd voor het bombardement op Rotterdam en de Jodenvervolging van 1940-1945. Geert Wilders is een super-racist met de ouderwetse agenda van de Nazi's. De Nazi's komen uit Amerika en manifesteren zich onder de helden van Wilders. Net als zijn helden werkt Wilders innig samen met grote antisemieten.

Er is heel veel ruzie met de Zionisten over de Nazi-feiten van de helden van Geert Wilders. De Zionisten dreigen met 'dire consequences' wanneer de Nazi-feiten van de helden van Wilders worden herkend en/of erkend. De groep van de helden van Wilders is na de oorlog nooit afgestraft voor de diepgaande betrokkenheid bij het bestuur van Hitler en heeft na de oorlog kunnen voortbouwen op de plannen, waaronder de Endlösung der Judenfrage. De helden van Wilders zijn de grondleggers van het Nazisme en willen dat de problemen met alle minderheden worden opgelost door ze allemaal in reservaten te proppen.

Elk reservaat wordt een Natie genoemd waarin één volk woont. Israël voor de Joden. Amerika voor de Amerikanen. Afrika voor de boeren. Gaza voor de Palestijnen. Detentiecentra voor kleurlingen et cetera et cetera. Dat niemand zich druk maakt om de evidente Nazi-feiten van de helden van Wilders is zorgelijk omdat hun volgers naar alle waarschijnlijkheid schuld hebben aan de aanslag op de MH17 om oorlog met Rusland uit te lokken. Ook is het waarschijnlijk en zelfs zeer goed mogelijk dat volgers van de helden van Wilders de aanslagen in de VS gepleegd hebben 11 september 2001.

De volgers van de nazi-helden van Wilders bevinden zich in ieder geval onder de leden van de redacties van de Telegraaf Media Groep en dus Geen Stijl. Ook Jalta en de Dagelijkse Standaard en Minerva zijn vergiftigd met de ideologie van de Nazi-helden van Geert Wilders. Het is allemaal een beetje heel vervelend met Geert Wilders omdat hij met zijn negativiteit over de vijand bij en tijdens gewapend conflict tevens schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse top militairen.

Met andere woorden: Wilders en zijn groep zullen juridisch met alle middelen rechtens neergeknuppeld worden hoe vaak zij ook de verkiezingen winnen en ongeacht het aantal stemmen wat de Blonde Geit krijgt. Geen enkele regel van de democratische rechtsstaat zal de onafhankelijk rechtspraak weerhouden Geert Wilders levenslang op te leggen voor zijn genocide in Moslimlanden en misbruik van vrije meningsuiting. Esther Voet van het CIDI behoort tot de groep van de helden van Wilders en liegt dat zij niet het bed deelt met Satan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus