U bent hier: Home / Helden Wilders Nazi's

Helden Wilders Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 10-03-2015 19:14
Opgeslagen onder:

De helden van Wilders zijn de nooit eerder ontmaskerde grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De feiten zijn ontdekt bij en tijdens onderzoek naar de grondslagen van de gewapende Jihad. Als Wilders de verkiezingen wint zou het wel eens officieel oorlog kunnen worden in Nederland en is er verhoogde kans op gewelddadig verzet zoals in 1940-1945. Ouderwets zoals het toen ook was. De Moffen komen uit Amerika. De Amerikaanse Moffen hebben eerst Hitler dertig miljoen Dollar betaald om een gewelddadige revolutie in Europa te regelen voordat ze Auschwitz lieten bouwen.

De handlangers van de Amerikaanse Moffen die de helden van Wilders zijn hebben in 1897 reeds de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden en hen geframed als “verachtte bedelaars”. Wilders is ras fascist. Wilders heeft schijt aan democratie. Wilders zet bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak om gelijk te krijgen. Wilders zet met het vrije woord zijn mes in de rug van Nederlandse militairen. Zijn zorgvuldig gekozen negativiteit hits de gewapende Jihad op tot oorlog tegen Nederland. Wilders wil de agenda van zijn helden volbrengen.

De agenda van de helden van Wilders houdt niet alleen de Endlösung van het Jodenvraagstuk in. Ook het “Negervraagstuk” en het “Egyptevraagstuk“ willen zij “totaal oplossen”. De grote mannen die Hitler gefinancierd hebben zijn Amerikanen. Gemanaged door de familie Bush die na de oorlog drie Amerikaanse presidenten geleverd heeft. De familie Bush, Rockefeller en Rothschild zijn drie prominente Nazi-families. De grootvader van George Bush verdiende het familiekapitaal aan Auschwitz. Het Meldpunt Discriminatie Internet bedreigt autoriteiten daarover te zwijgen. De strijd die gevoerd wordt tegen Islamisering is dezelfde strijd als tegen de Juridificatie toen de Joden naar Duitsland kwamen, opgejaagd door de pogroms van de Zionistische helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus