U bent hier: Home / Helden Wilders ontwikkelaars Holocaust

Helden Wilders ontwikkelaars Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2015 10:14
Opgeslagen onder:

Het is een beetje vervelend met de media en dat journalisten zich willens en wetens niet aan de feiten houden en wanen dat hun mening gerelateerd worden kan aan de waarheid. De helden van Wilders zijn de ontwikkelaars, de architecten, de managers van de Holocaust. De Joden zijn vervolgd door de helden van Wilders. Die hebben dat laten doen. Ze hebben daarvoor Hitler betaald. En ze hebben daarvoor al in 1933 ten titel van de stichting van Israël de oorlog verklaard aan Duitsland.

In 1897 hebben de helden van Wilders reeds de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. In ieder geval wat hen betreft golden er vanaf 1897 geen mensenrechten meer voor de Joden. In 1897 bepaalde de helden van Wilders ook dat Joden op elkaar moesten schieten en vernietigd moesten worden. Ook accrediteerde de helden van Wilders toen reeds de antisemieten om de massa te controleren. Één van de helden van Wilders sluit geen vrede in 1939 omdat hij namens de rest van de groep van de helden van Wilders wil dat eerst de bulk van Joden uit Europa is gedeporteerd. Ook wil hij dat vooral de 'sweet seventeens' overblijven voor de koloniste van Palestina.

Wilders zet de agenda voort van zijn helden die willens en wetens het fundament gelegd hebben voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om in de huidige tijd te escaleren naar vervolmaking van de vestiging van het Duizendjarig Nazirijk met Jeruzalem als wereldhoofdstad en de Rotschilds bankiers als koninklijke familie. Omdat bovenstaande feiten zijn en Wilders de kunsten herhaalt op Joodsachtige mensen (de arabieren) is zijn strafvervolging verzocht. Dus Annabel Nanninga en Geen Stijl die eindeloos blijven zuigen met hun racsisme kunnen zelf aanvoelen dat zij het beste alvast verkassen naar een oord zonder uitleveringsverdrag met Nederland.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus