U bent hier: Home / Heleen Dupuis is massamoordenaar

Heleen Dupuis is massamoordenaar

by J.L. de Kreek — last modified 14-07-2013 11:16
Opgeslagen onder:

De prominente VVD'er, ethica en senator Heleen Dupuis is een massamoordenaar. In vereniging met Mark Rutte, Hans van Balen, Joshua Livestro en andere VVD'er staat ze politiek aan de basis van grootschalig illegaal geweld en moord en doodslag in Irak. Volgens deze moordenaar heeft de overheid de plicht kinderen te beschermen tegen ouders die hun kroost bijvoorbeeld niet willen laten inenten om met name mazelen te voorkomen. Ze wees erop dat we ook een leerplicht hebben. „Die is ook een inbreuk op het ouderlijk gezag”. De VVD staat met Joris Demmink voorop ook aan de basis van het grootschalige kindermisbruik door de Bureaus Jeugdzorg.

Heleen Dupuis staat er om bekend dat zij als ethica op televisie over ingewikkelde vraagstukken antwoorden geeft de ethiek betreffende. Alleen er is niks ethisch aan Heleen Dupuis persoonlijk want ze is van de VVD. Algemeen bekend is dat de VVD zich niet verzet heeft tegen de illegale oorlog in Irak. Als senator vertegenwoordig Heleen Dupuis een overheid die er politiek aan bijdraagt dat in Irak onrechtmatig oorlog gevoerd wordt met het doel het regiem te veranderen. Dus Heleen Dupuis is terrorist. Ook het Duizendjarige rijk van Adolf Hitler had ethici in dienst.

Verder kan Heleen Dupuis weten dat zij politiek deelneemt aan genocide in Irak. Dit hangt samen met de aard van de door haar goedgekeurde in Irak gebruikte munitie. Verarm Uranium. Deze munitie bestaat uit kernafval wat na het verbranden van het explosief tot nanodeeltjes fijnstof verdampt en aldus al het leven tot op gen-niveau vernietigt. Heel ethisch allemaal. Haar collega VVD'er en defensie minister Jeannine Hennis doet ook mee aan deze internationale misdrijven. Bij Jeannine Hhennis is het redelijke vermoeden dat zij haar misdrijven pleegt uit frustratie voor haar miskramen. Bij Heleen Dupuis speelt mogelijk een ernstige vorm van narcisme of een niet nader gedefinieerde waanstoornis een rol.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus