U bent hier: Home / Heleen Monster Dupuis

Heleen Monster Dupuis

by J.L. de Kreek — last modified 14-07-2013 13:10
Opgeslagen onder:

Is er een grotere hork in het Nederlands taalgebied dan Heleen Dupuis? Het Monster van Den Haag? Ethicus. Het soort wat gemeden worden moet als de pest. Waarom zijn het ethici die menen de ethiek in pacht te hebben? Waarom denkt Heleen Dupuis dat haar ambtelijke bediening of lidmaatschap van de VVD rechtmatig is? Het Monster van Den Haag is ook gedoogpartner geweest van de grootste terrorist van Nederland: Geert Wilders. Het zieke aan Heleen Dupuis, van de VVD, ethicus en senator, is dat zij politiek ondersteuning levert aan genocide en zich beroept op de plicht van de overheid om te beschermen. Alles wat Heleen Dupuis zegt, doet of nalaat is manifestatie van een ziek brein.

Het kan niet anders dan dat Heleen Dupuis arm van geest is. Iemand met een psychiatrische aandoening die gevaar oplevert voor zichzelf en derden en goederen. Haar misdrijven voorspellen een ernstige vorm van narcisme of een waanstoornis. Het kan ook zijn dat Heleen Dupuis haar misdrijven willens en wetens pleegt. Dat deze niet het gevolg zijn van een ziekelijke stoornis waarop de wil geen invloed heeft. Tegelijk is naar de aard en deskundigheid van de professor niet goed voorstelbaar dat een ziekelijke stoornis aan de basis ligt van haar openbare orde ontwrichtende wangedrag.

Heleen Monster Dupui geeft leiding aan een kudde mislukte vrouwen die denken dat emancipatie hen het recht geeft klootzakken te zijn. Rita Verdonk, Femke Halsema allemaal zelfde laken en pak. Totaal verknipt in het denken, wanend dat zij niet opzichtig deelnemen aan oorlogsmisdrijven, terrorisme en genocide. Denkende dat wat zij gestudeerd hebben relevante kennis is om een land te besturen. Ethiek en politicologie zijn studies die iedereen bij en tijdens het luier bevuilen met de paplepel ingegoten krijgt. Daarvoor hoeft niemand gestudeerd te hebben. Ethiek is dat Heleen Dupui strafrechtelijk vervolgd wordt voor haar politieke misdrijven die een totaal verwoest Irak en anderhalf tot drie miljoen mensen het leven heeft gekost, en onaftelbare maatschappelijke zaakschade geleverd heeft waar het Koninkrijk aansprakelijk voor is.

Wat durft Heleen Dupuis nog te beweren in het openbaar? Waarom is zij nog niet opgesloten in een cel waar oorlogsmisdadigers, terroristen en genocidale moordenaars thuis horen? Waarom denken politici dat de Nederlandse strafwet niet op hen van toepassing is? Waarom doen zij alsof zij vinden dat zij boven de wet staan? Wat is het met de ethiek van Heleen Dupuis dat zij imponeert als het Beest of de Hoer uit Openbaring? Waarom draagt zij kennelijk opzettelijk bij aan opzettelijke vervullingen van Katholieke Eind Tijd profetieën? Dat is de illegale oorlog in Irak namelijk: het zieke katholieke vervolg op de Holocaust wat ook van de katholieken is (SS waren Jezuïeten).

Misschien is het omdat Heleen Dupuis geconditioneerd is te geloven wat haar door de overheid als kind in het onderwijs is ingebracht? Ook moeilijk voorstelbaar. Ze is professor. Kan lezen. Rekenen en schrijven. Ze is lid van de wetgever. Haar denken wordt verondersteld hoogstaand en relevant te zijn, vooral voor het geïndoctrineerde volk wat niet meer weet wat fictie of feiten zijn. Nederlandse politici liegen ronduit in vereniging met Amerikaanse politici dat de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 niet van Amerikaanse bodem is. Dat de oorlog in Irak illegaal is weet iedereen want het Rapport van de Commissie Samson is openbaar. Toch verbindt Heleen Dupuis daaraan de vanzelfsprekende gevolgtrekkingen niet. Omdat Nederland, het braafste kind van de klas, politiek heeft bijgedragen aan de illegale oorlog in Irak, is Nederland vijandige strijder.

Ook heeft ethica Heleen Dupuis geen probleem gemaakt van de schuld van Jan Peter Balkenende aan de moord op het bevriende staatshoofd van Irak. Ook iets bijzonders. Alsof niemand begrijpt dat een officiële oorlogsverklaring aan het land waartegen politiek en niet militair oorlog wordt goedgekeurd, in het belang is van de Nederlandse Strijdkrachten; en dat de afwezigheid ervan inhoudt dat Irak voortgaand als bevriend land gezien moet worden en dat de moord op het staatshoofd van dat land niet door Nederlandse parlementariërs goedgekeurd mag worden zonder dat daaraan strafrechtelijke consequenties verbonden worden. Nu zijn de Nederlandse militairen met een vredes/de-escalatie opdracht ex artikel 100 grondwet naar het front gestuurd terwijl de Nederlandse politiek hen tot vijandige strijders in Islamitische landen maakt. Daarom ook dat er uitgekeken wordt naar het gehakt wat er juridisch van Wilders gemaakt worden zal in verband met zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Ook naar de strafvervolging van Heleen Dupuis wordt uitgekeken. Ethisch de verantwoorde keuze is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus