U bent hier: Home / Hella de Jonge dochter Nazi

Hella de Jonge dochter Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Freek de Jonge blijkt getrouwd te zijn met de dochter van een Nazi. Een Ashkenazi. Eli Asser en Hella de Jonge zitten gezellig naast elkaar woensdag 19 november aan de tafel van de Wereld Draai Door te vertellen over de slechte relatie tussen vader en dochter. Eli Asser is geboren in 1922. Na de oorlog werd hij journalist. Hoewel hij het advies kreeg nooit de Moffen te gehoorzamen werkte hij tijdens de oorlog voor de Joodse Raad. Na de oorlog werkte hij voor het Haagsch Dagblad en het weekblad Vrij Nederland.

De kwaliteiten van Eli Asser als medewerker van de Joodse Raad en zijn rol als journalist hebben hem er niet van weerhouden te zwijgen over de sleutelrol van de Ashkenazische joden bij de deportatie en vernietiging van de Europese joden. De man die de 'Endlösung der Judenfrage' op de agenda gezet heeft is een man met dezelfde joodse achtergrond als de vader van de vrouw van Freek de Jonge. Ook journalist. Zijn naam is Theodore Herzl. Tevens held van Wilders. 

De geschiedenis van de Ashkenazische joden staat inmiddels uitgebreid toegelicht op hét Goede Nieuws. Joden als de vader van Hella de Jonge hebben de overige joden laten vernietigen door de Duitsers als onderdeel van het programma ter kolonisatie van Palestina. Daarover publiceren mag niet van Esther Voet van het CIDI of Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet want dat vinden zij antisemitisme. Om de zin te krijgen dreigen zij met 'dire consequences'.

Vrienden en familie van de vader van Hela de Jonge zijn vergast in Auschwitz. Dat dit kamp gebouwd is op initiatief van joden als de vader van Hela de Jonge, en ook juridisch eigendom was van deze joden, die ook Hitler betaalde,  en dat de schoorstenen van de crematoria van de gaskamers van Auschwitz onderdeel waren van het Kabbalistische offer ritueel der Ashkenazische joden ter Kolonisatie van het wereld-getto in Israël moet Eli Asser geweten hebben na de oorlog in 1946. De vader van Hela de Jonge walgt dat hij nog leeft omdat de rest geofferd is voor land voor Israël en hij niet.

Mogelijk is deze walging van Eli Asser een smoes om zijn schuld aan de Holocaust te verhelen. Hij heeft tenslotte gewerkt voor de Joodse Raad. Als er iets te boek staat als verraders is het Joodse Raad. Holocaust is een typisch joods ritueel. In de oorlog heeft de ene groep joden de andere groep joden vergast. De naoorlogse joden liegen de geschiedenis, en ook het succes van hun Holocaust. Misschien dat Eli Asser zo ver gegaan is dat hij zelfs zijn eigen vrienden en familie geofferd heeft voor de heilige Zionistische Zaak. Bij de Romeinen moordde familieleden elkaar ook uit. Eli Asser was ook leerling verpleger van een psychiatrische inrichting voor joden. Eli Asser vindt dat hij zelf moet uitmaken of hij een “laffe zak” is geweest of dat hij gelijk had. De prominente Eli Wiessel, ook zo'n creatief talent als Eli Asser, en de bedenker van de kwalificatie “Holocaust” voor de Shoah, blijkt ook zijn oorlogsverleden te liegen. Hij zal niet de eerste of laatste zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus