U bent hier: Home / Herman Loonstein ende kankerjoden

Herman Loonstein ende kankerjoden

by J.L. de Kreek — last modified 11-05-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Advocaat Herman Loonstein van Federatief Joods Nederland maakt zich druk op twitter omdat hij in het centrum van Utrecht is uitscholden voor “kankerjood”. Herman Loonstein vindt dat antisemitisme. Kankervrije Joden vinden het niet zo erg dat Herman Loonstein in het centrum van Utrecht wordt uitgescholden voor kankerjood. Dat is geen antisemitisme want het gaat over Herman Loonstein persoonlijk.

Herman Loonstein is een zogenaamde Jood. Zogenaamde Joden zijn de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en het naoorlogs Holocaustbedrog, en breiden nu samenspannend met Wilders en de Telegraaf Media Groep de volgende Wereldoorlog en Holocaust voor als slauitstuk van hun strijd. Dat types als Herman Loonstein de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is te zien aan de archieven van Zion waarvan een deel gepubliceerd staat op www.jodenhaat.nl.

Meer exact bepaald is de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust het initiatief van de helden van Wilders in het algemeen en Theodore Herzl en Ze'ev Jabotinsky in het bijzonder. Herzl wordt gezien als de oprichter van Israël. Jabotinsky is de oprichter van de Bruinhemden in Duitsland, heeft in 1933 reeds met zijn paramilitaire milities de locatie van het kamp Auschwitz bepaald en weigerde in 1940 vrede als niet de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd was en niet alle geallieerde partijen de Endlösung tot hun oorlogsdoel gemaakt hadden.

De machtigste partijen bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog en daaraan vooraf in ieder geval sinds de 17e eeuw waren de Zionisten en hun financiers de familie Rothschild en hun partners. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging draait om wereldmacht voor de familie Rothschild met Jeruzalem als Nazihoofdstad van het Duizendjarig Rijk. Hitler noemde dat het internationale Jodendom en vond dat iedereen van deze parasieten verlost moest worden.

De arbeidersjoden die door deze parasieten vergast werden op Holocaust in de kampen van IG Farben zijn door Hitler als “Ebenburtig” gezien en werden door de NSDAP (zo blijkt uit Der Angriff) tot diep in de oorlog als gerespecteerde Joden beschouwd. Pas na de oorlogsverklaring van maart 1933 van de Zionisten tegen Duitsland was Hitler april dat jaar bereid de eerste antijoodse maatregelen door te voeren. Loonstein kan de feiten persoonlijk vinden in de archieven van het NOID. Herman Loonstein kankerjood noemen is net zo iets als Hitler de middelvinger geven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus