U bent hier: Home / Het gelijk van Erdogan

Het gelijk van Erdogan

by J.L. de Kreek — last modified 14-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Erdogan heeft gelijk. Ebru Umar moet vervolgd worden en de Turkse minister is ongewenst behandeld. Ook is Nederland een Nazi-overblijfsel en stelt de Nederlandse democratie niks voor. Helaas is Erdogan lang de kerel niet die hij moet zijn. Sinds Balkenende I zijn Nederlandse ministers, staatssecretarissen en Kamerleden betrokken bij een ordinaire antisemitische genocide op het Arabische ras. Nederlanders zijn laffe kruisvaarders die het fatsoen erin gepeperd moeten krijgen.

Verder begrijpt Erdogan de Koran en de Bijbel niet goed genoeg. De Koran laat er geen misverstand over bestaan dat geloof en politiek twee hoofden zijn op hetzelfde kussen waar tussen de duivel slaapt. Islamisme is de dood van de Islam en zeer tegen het zere been van de Koran en dus Allah. Erdogan had de Nederlandse kruisvaarderlijke politiek allang internationaal volledig voor gek kunnen zetten als hij gewoon de Bijbel erbij had gepakt en verwezen naar de teksten in Het Woord waaruit onloochenbaar blijkt dat Jezus Christus helemaal niet is vermoord door de Romeinen. Zoals ook uit de Koran blijkt.

Ze hebben Jezus Christus laten lijden en willen doden aan het kruis of de martelpaal alleen de executie is mislukt. Net als de Holocaust overigens. Ook mislukt. Ook bedacht en anderszins mogelijk gemaakt door leiders met ouderwetse Romeinse banden. Jezus Christus voorspelt zijn volgers nadrukkelijk dat hij als Jona drie dagen en drie nachten zal verblijven in het hart der aarde - en er is in Nederland en Europa geen enkele Paapse dwaas in staat de bijpassende teksten in de Bijbel in de juiste context te plaatsten en te begrijpen dat Mohammed de helper is waarom Jezus Christus bij Gd gevraagd heeft. Salomon verwijst al naar Mohammed in Hooglied. Hooglied is het Oude Testament.

De Koran of de Islam is vanuit het perspectief van de Schepper een aard en nagelvaste onderdeel van de Joods-Christelijke cultuur en traditie die door welhaast geen enkele Nederlander gehandhaafd wordt. Het Christendom in Nederland is bij meerderheid geïnspireerd op Paapse grootsheidswaanzin, de Paus is de plaatsvervanger van Satan op aarde en de grote misleider namens Lucifer. De Joden in Nederland zijn bij meerderheid zogenaamd Joods en stammen van het ras der Nazi's ook Asjkenazim genoemd. Zij cultiveren het Nazisme ook Zionisme genoemd. Viva Erdogan én het vrije woord!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus