U bent hier: Home / Het gelijk van Kuzu

Het gelijk van Kuzu

by J.L. de Kreek — last modified 02-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Tunahan Kuzu, de Turk met Nederlands paspoort die namens DENK lid is van de Tweede Kamer, vergelijkt Wilders met Adolf Hitler en blijft achter zijn Hitler-vergelijking staan. Volgens Kuzu werd in de jaren dertig gesproken over het verbieden van de Thora en het sluiten van synagogen en we zien aldus Kuzu dat in Nederland anno 2017 dezelfde uitspraken worden gebezigd. Het leed van de Joden op een lijn stellen met de Islamofobi van Wilders wordt Kuzu niet in dank afgenomen door journalisten van Zionistische huize.

Kuzu heeft meer gelijk dan hem lief is. Niet alleen de uitspraken van Wilders over het verbieden van de Koran en sluiten van Moskeeën imponeert soortgelijk als het antisemitisme in het Nazitijdperk. Ook de politiek ambtelijke verrichtingen van Wilders en de ideologie en het werk van zijn helden weken in alle redelijkheid de indruk dat Geert Wilders gewoon de nieuwe Hitler is. De helden van Wilders zijn Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky. Twee journalisten en vooraanstaande opiniemakers met Zionistische idealen. 

Recent zijn de Duitse en Engelse publicaties van Herzl en Jabotinsky die tussen 1895 en 1940 en in de jaren 60 verschenen zijn, geanalyseerd door een professional waarvan Joodse leden van de familie zijn vergast op Holocaust in de kampen Auschwitz en Sobibór. Uit deze analyse van de publicaties van de helden van Wilders blijkt dat de helden van Wilders en niet Hitler of Eichmann de geestelijk vaders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

 Dat meeste mensen de feiten niet kennen komt door bedrog in het onderwijs, journalistiek, politiek en wetenschap. Vooral de journalistiek bedriegt het publiek over de initiators van de Tweede Wereldoorlog en Holocaust. De logische verklaring hiervoor is dat de grote wegbereiders van Hitler en de gaskamers journalisten zijn die uitgebreid door journalisten zijn geholpen bij en tijdens de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De feiten zijn nu ruim zes jaar bekend.

In die tijd hebben journalisten de Rechtspraak bedreigd met afschrikwekkende gevolgen wanneer de Magistraten de feiten respecteren. Geen een journalist besteed aandacht aan de feiten. De journalisten van de Telegraaf die al in 1922 in bezit was van de plannen voor Holocaust doen lacherig over de ontdekking van de Blauwdruk voor de Holocaust die door een prominente journalist geschreven blijkt te zijn en door Wilders wordt bewonderd als held. Niet alleen Wilders is Hitler. Ook Jan Roos, Thierry Baudet en de Telegraaf Media Groep zijn Hitler

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus