U bent hier: Home / Het grote complot

Het grote complot

by J.L. de Kreek — last modified 21-04-2015 11:59
Opgeslagen onder:

Er is in ieder geval een complot gaande tegen de Nederlandse politiek, media en jeugdhulp. Serieus wordt samengespannen of een poging daartoe gedaan om een groot aantal prominente Nederlanders veilig achter slot en grendel te plaatsen in verband met voortgaande deelname aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Geert Wilders is de eerste onder de prominente Nederlanders wiens hoofd bevoegd rollen moet.

Het bevoegd laten rollen van het hoofd van Wilders is de moderne vorm waarmee ISIS wraak zou nemen op de Blonde Geit als het Wilders in de klauwen heeft. ISIS vecht zich dwars door de Europese grenzen heen om Geert Wilders zijn kop te snellen, vluchtelingen vooruit drijvend de zee in. Het complot wat gaande is heeft ook de bedoeling arabist Hans Jansen, Geen Stijl en Bram Moszkowicz klein te krijgen. Bram Moszkowicz is ernstig ziek.

Het staat voor 100% vast dat het instorten van de drie torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen veroorzaakt kan zijn. Het staat vast dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd. Het staat vast dat de familie Bush vuistdiep zat in het regiem van Hitler. Het staat vast dat Hitler betaald is door joodse Amerikaanse entrepreneurs die ook Auschwitz hebben laten bouwen.

Het staat vast dat de Jodenvervolging heeft plaatsgevonden onder gezag van de bestuurlijke lichamen van Israël in oprichting. Het staat vast dat het de Zionisten niet gelukt is zes miljoen broeders en zusters kabbalistisch te vergasten op de hel. Het staat vast dat Joris Demmink officieel verdacht wordt van misbruik van minderjarige jongens. Voorts staat vast dat de jeugdhulp in Nederland ordinaire kinderhandel is van mede door Demmink vormgegeven organisaties. Tevens staat vast dat voortgaande feiten worden beantwoord met de tegenovergestelde reacties.

Deze tegenovergestelde reacties zijn beperkt door het strafrecht en strafprocesrecht. Het strafrecht staat het toe dat burgers het heft in eigen handen nemen wanneer het bestuur in extreme vorm gecorrumpeerd is. Het voorbeeld daarvan is het verzet in de Tweede Wereldoorlog. Het strafrecht kent geen recht op verzet. Rechtmatigheid van het verzet hangt volledig af van de feiten en omstandigheden in relatie tot het algemeen recht op zelfverdediging zoals verankerd in het strafrecht.

Gekozen wordt voor civielrechtelijke middelen in het strafrechtelijke kader om de terroristen in de Nederlandse politiek, media en de jeugdhulp in kop en hel te vermorzelen. Dit is de weg van de meeste weerstand. Ook kan worden gekozen voor de meer partizaanse oplossingen. Dan worden er grondtroepen en luchtmacht ingeroepen om bijvoorbeeld de ambtelijke corruptie in de jeugdhulp met de spreekwoordelijke wortel en tak uit te roeien. De familie Bush die met Balkenende en Blair de onrechtmatige oorlog in Irak begonnen is zat bij Hitler op schoot.

De familie Bush is ook betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 louter omdat George Bush als commandant van de Amerikaanse strijdkrachten en president van de Verenigde Staten der Amerikanen onbevoegd en derhalve onrechtmatig en zelfs terroristisch naar de eigen strijdkrachten toe, gereageerd heeft op de aanslagen op zijn Natie en landgenoten. Als er iemand geen patriotten zijn is het de familie Bush, Geert Wilders en de familie Moszkowicz. Trouw aan Satan misbruiken zij hun bediening en misleiden zij ganse Natie opdat iedereen in de val trapt die de Nazi's voor iedereen gegraven hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus