U bent hier: Home / Het Hanna Luden Probleem

Het Hanna Luden Probleem

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Na Esther Voet is Hanna Luden de nieuwe directeur van de terroristische organisatie handelend onder de naam Centrum Informatie Documentatie Israël. Hanna Luden is 57 en geboren in Israël. Ze kwam op haar 27ste naar Nederland. Hanna Luden is lid van de buitenlandcommissie van de PvdA. Ruim vijftien jaar geleden werd ze secretaris van de Stichting Jiddisj. Wie niet weet wat Joden zijn zal denken dat Hanna Luden een Jodin is in de klassieke zin van het woord.

 Hanna Luden is geboren in het wereld-getto. Gesticht door de Zionistische helden van Wilders die middels hun dagboeken en andere geschriften in de 19e eeuw bepaalde dat de Joden vernietigd moesten worden en dat antisemieten de Joodse rijkdommen moesten liquideren. Hanna Luden is benoemd door het bestuur van het CIDI waaronder tevens begrepen Ronald Eissens die prominent lid is van de VVD. Onno Hoes was ook lid van het CIDI en de VVD. Namens de PvdA heeft Luden het Midden Oosten als aandachtspunt.

Met haar kennis over en betrokkenheid bij Israël wil Luden als directeur van het CIDI een wezenlijke bijdrage leveren aan de begripsvorming over Israël. Ook het andere speerpunt van CIDI, het monitoren en bestrijden van het antisemitisme, gaat Luden na aan het hart. Zij wil actief bijdragen aan inspanningen, in binnen- en buitenland, om de veiligheid van Joden te borgen. CIDI streeft naar een door de buurlanden erkend, veilig en democratisch Israël naast een levensvatbare en vreedzame Palestijnse staat. Aldus de website van het CIDI.

Aan het streven van het CIDI is te zien dat de wil van Hanna Luden om actief bij te dragen aan inspanningen, in binnen- en buitenland, om de veiligheid van Joden te borgen, een schijnvertoning is. Het antisemitisme gaat Luden aan het hart. De veiligheid van de Joden in binnen- en buitenland verdraagt géén erkenning van Israël. Veilig en democratisch of niet. Joden willen in de Diaspora in het vreedzame en veilige en levensvatbare Palestina zijn, geleid door een democratisch bestuur wat staat voor mensenrechten en waaraan géén gelovigen deelnemen. Joden dromen van vreedzame ontbinding van Israël.

Hanna Luden heeft rood haar en krullen. Haar verschijning associeert met personages in series en films op TV en in bioscopen waarin vrouwen als zij het slachtoffer zijn van beestachtig antisemitisch geweld van Nazi's. Niemand in Israël krijgt onderwezen dat Hitler en zijn Nazi's groot en sterk gemaakt zijn door de stichters van Israël die al in 1897 wilde dat Joden vernietigd werden omdat zij alleen de 'sweet seventeens' nodig hadden voor de kolonisatie. De geschriften van Theodore Herzl en Ze'v Jabotinsky -die helden van Wilders zijn- en de andere Zionisten worden nooit integraal onderwezen in Israël.

De Israëlische jeugd wordt geleerd dat Herzl en Jabotinsky en Nordau helden waren terwijl zij de grote verraders zijn van de Heilige Joodse Zaak. De regels van het Jodendom bepalen reeds meer dan 2000 jaar met dwingende recht dat Joden verplicht zijn in de Diaspora te verblijven. Dit betekent dat Joden niet streven naar naar enige Joodse Staat en dat zij nóóit enige Joodse (of Joodsachtige zoals Israël) nationaliteit nastreven zullen. De Joodse identiteit kenmerkt zich door afwezigheid van deelname aan politiek in enigerlei vorm en afzweren van geweld en elke andere vorm van agressie. Joden zijn een soort Jehova's Getuigen. Nazi's zijn een soort Zionisten wat een soort Katholieken zijn.

Hanna Luden is verraden door haar Israëlische voorgangers die ergens vandaan naar Israël gekomen zijn waarschijnlijk op de golf van antisemitisme die is aangezet door de Zionistische helden van Wilders. De mannen naar wie straten, pleinen en fonteinen vernoemd zijn in Israël. Waarborging van de veiligheid van Joden in binnen- en buitenland en bestrijding van antisemitisme, kan alleen middels ontbinding van de Staat Israël en reconstitutie van Palestina. Nederlands Staatsrecht kan het voorbeeld zijn. Zionisme is dé bron van het antisemitisme. Israël heeft niet eens een grondwet. De opdracht van de stichters van Israël om de Joden te vernietigen is het programma van die Staat. Theodore Herzl kijkt vanaf de berg van zijn graftombe uit over Yad Vashem en de zes miljoen slachtoffers van de Holocaust van hem en zijn goede vrienden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus