U bent hier: Home / Het jeugdzorg schandaal

Het jeugdzorg schandaal

by J.L. de Kreek — last modified 17-05-2013 17:10
Opgeslagen onder:

Misschien dat u zwijnt en danst met familie en kind rond de meiboom; hoed u dan voor jeugdzorg, de gezinnen sloper. Het maakt niet uit welk lid van Jeugdzorg Nederland aan de poort is. Beleefd het bezoek afwentelen en naar de politie gaan in verband met voorbereidingshandelingen tot het gijzelen van uw minderjarige kind(eren). Of medewerkers van jeugdzorg ook bij u de gijzeling van het kind volbrengen hangt af van de mate waarin u zich bekend maakt met de criminele praktijken van jeugdzorg, waaronder tevens begrepen André Rouvoet.

Jeugdzorg is een ziekte die thans reeds decennia voort ettert in de samenleving. Mevrouw mr. Samson van de Commissie Samson is hoog geplaatste ambtenaar geweest met het oog kritisch te kijken naar feiten en daarop strafvervolging af te stemmen. Die adviseert in het rapport van de Commissie Samson met het strafrecht op Jeugdzorg te reageren. Dat is precies wat de casemanager van loketBJZ adviseert te doen aan iedereen die klachten heeft over jeugdzorg of de raad voor de kinderbescherming.

Trefwoorden zijn: bedrijfsmatige kinderhandel, afpersen, structureel seksueel en ander misbruiken van minderjarigen tot kleine baby's aan het toe en het bedriegen van de kinderrechter tot ze scheel zien. Alles leugens bij jeugdzorg. Het maakt niet uit of ouders jeugdzorg nodig hebben, wat de leden van bureau jeugdzorg leveren zijn leugens en een ontwrichte samenleving.

Het woord liederlijk wordt benut in repliek op jeugdzorg ten overstaan van de meervoudige kinderkamer te R. waar gesteggeld wordt met jeugdzorg in verband met de gijzeling van meisje A. te R. Twee ouders. Niks mee aan de hand. Saai bijna. Niet opvallend. Leuke vader. Leuke moeder. Knap stel, en een prachtige baby na een perfecte bevalling. Ouders hadden alles goed voorbereid. Protocollen nagezocht op internet, verdiept in holisme en natuurgeneeskunde. Het gezin verhuisde, klassiek, naar de grote stad. Daar in de stal beland van de verloskundige praktijk ter plaatse gaat het mis. Holisme is een vies woord, en thuisbevallen is veels te gevaarlijk. Was de propaganda.

Uiteindelijk drukte de verloskundige praktijk de ziekenhuisbevalling door in verband met ijzertekort terwijl het Hb volgens de protocollen het overwegen van een ziekenhuisbevalling niet waard was. In het ziekenhuis, medisch centrum, werd geveinsd dat vader niet goed snik was omdat hij de navelstreng zo lang moeilijk uitgeklopt wilde hebben. Ook de couveuse was niet medisch noodzakelijk want geboorte gewicht was goed en kind kon bij moeder in een molton aan de borst. Er was niks aan de hand waarom moeder en kind gescheiden zouden moeten zijn.

Vader was ontevreden over de wanpresterende artsen en protesteerde tegen het wanbeleid van het prominente ziekenhuis wat zich met kinderen bezighoudt. Belde de verloskundige praktijk waar ouders eerder om second opinion hadden gevraagd, die kon niks doen. De second opinie was dat de thuisbevalling wel mogelijk was, en dat de verloskundige praktijk zich om niks druk maakte. Door het doordrukken werd de overdracht van de ene naar de andere praktijk, geblokkeerd. Toen de casemanager van loketBJZ door vader gebeld werd was kort daarna de zaak beklonken. Ouderwets 'best praktisch'. Zo leek het. De afspraak met jeugdzorg was dat de controle op de zorg van het kind wordt overgelaten aan de huisarts. Dat was 08 mei 2012. Ouders zijn direct netjes naar de arts gegaan en alles was goed.

08 mei 2013, een jaar verder, is de zoveelste rechtszaak in verband met de gijzeling van meisje A. te R. door jeugdzorg. Kinderrechters zijn geen goede toetsers. De opstelling waarin de kinderrechter verkeert is dat het slechts marginaal toetst. Het is een stempelrechter. De voorzitter van de rechtbank in de zoveelste zaak voor meisje A. te R. zei aan het eind van de zitting dat de rechtbank over alles "goed gaat nadenken". De kwestie is natuurlijk dat de raadsheren niet goed nadenken kunnen door de rol van kinderrechter. Een enkele rechter heeft een relevante dubbelfunctie bij jeugdzorg of de raad voor de kinderbescherming. Die horen beter te weten. Dat is een smetvlek op de rechtspraak.

De rechters vandaag in de zaak van meisje A. te R. doen goed de best, zo lijkt het. Die indruk is er van de casemanager van loketBJZ. Dat zijn geen corrupte rechters. Dat zijn normale rechters die door het systeem in de relevante rol van stempelrechter geplaatst zijn en niet begrijpen hoe erg zij bedrogen worden door de jeugdzorg branche in vereniging met corrupte ambtenaren bij het ministerie van veiligheid en justitie. Deze rechters imponeren als leidinggevenden in een criminele organisatie wat het oogmerk bezit bedrijfsmatig of volgens gewoonte minderjarigen van ouders te vervreemden op kosten van de Staat en in vreemde gezinnen te (doen) laten hechten, en ze kunnen er niets aan doen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus