U bent hier: Home / Het joodse kwaad

Het joodse kwaad

by J.L. de Kreek — last modified 25-10-2013 14:25
Opgeslagen onder:

Hitler had een joodse achtergrond. Dat is goed gedocumenteerd. Zijn oorspronkelijke naam was Alois Schicklgruber. Hij nam de naam Hitler aan als pseudoniem. Niemand mocht zijn joodse achtergrond kennen. Hij kocht familie om te zwijgen. Anderen werden vervolgd die de feiten openbaarde. Hitler is een exclusief joodse naam. Hitler is betaald door joden. Hitler heeft zich laten inspireren door joden.

Hitler was ook een beetje de weg kwijt. Hitler dacht dat hij Tempelier was. Dat de SS op een speciale missie was opzoek naar de heilige graal. Hitler werd ondersteund door de Zionisten. Dat waren zijn vrienden. Voor, tijdens en ná de oorlog. De Zionisten besloten reeds in 1895 dat de joden vernietigd worden moesten. In 1897 wilde ze dat antisemieten voor hen de massa controleerde. Zij zagen Hitler als hun messias.

Dat de Rothschilds samen met Rockefeller en Koninklijke Shell dertig miljoen betaald hebben aan Hitler om een gewelddadige revolutie te beginnen in Europa is eenvoudig vast te stellen op basis van bronnen uit eerste hand. De man die het geld gebracht heeft van de VS naar Hitler persoonlijk heeft daarover een boekje open gedaan. Het geschrift is altijd in de doofpot gebleven. Nu daarop gehamerd wordt dreigen de zionisten met 'dire consequences'.

Er zijn Joden en joden. Bepaalde en overigens prominente joden zijn radicale terroristen die net zo makkelijk de eigen broeders en zusters naar het gas dragen ten behoeve van zelfverrijking. De mentaliteit van de slavendrijvers zit hen in het bloed. Zij hanteerde in de oude tijd direct of indirect de lange arm van de getto politie en hebben met elkaar en de katholieken samengespannen om de wereld Palestina af te persen en de aanstaande gelegenheid te gebruiken om de Haram al-Sharif te slopen en daar de eigen Kutholiekekurk te bouwen.

Nu zijn de feiten bekend bij Jeroen de Kreek. Hij publiceert er over. Loopt stad en land af om één ander bij de magistratuur onder de aandacht te krijgen want holocaustontkennen is een mensenrecht en wordt daarbij bedreigd met 'dire consequences' wanneer hij doorzet. Wat Jeroen de Kreek betreft is het van tweeën één. De Zionisten buigen of barsten. Jeroen de Kreek neemt de vrijheid desnoods in het eendje naar Zion op te trekken en de terroristen bij de lurven te grijpen, om te beginnen bij Ronald Eissens. Die man gaat aangehouden worden. Is het niet door de politie dan zet Jeroen de Kreek persoonlijk stappen om zijn aanhouding bij heterdaad deugdelijk vorm te geven.

Dat is de belofte aan Zion omdat Ronald Eissens de raadheren en OM in het hoger beroep tegen De Kreek kennelijk terroristisch bedreigt De Kreek te veroordelen in verband met uitingen op www.hetzuur.nl. Ronald Eissens zei tegen Jeroen de Kreek dat Jeroen de Kreek op moest rotten toen Jeroen de Kreek een gesprek aan wilde knopen met de Baard van Zion na de eerste strafzaak inzake hetzuur.nl. Jeroen de Kreek heeft een bloedhekel aan Zionisten. Hij haat ze tot in het diepst van het zijn en is geen moment te beroerd zijn gif over hen te spuien. Rabi Aron Cohen wordt groots gevonden door Jeroen de Kreek. Ook andere Joden worden bewonderd door Jeroen de Kreek.

Ronny Naftaniel en Ester Voet en Ronald Eissens en de soortgelijke zoals die vervloekte Loorschrijft worden afgepitst door Jeroen de Kreek, waar iedereen bij staat. Ten overstaan van de mensheid moeten deze mensen aan de schandpaal genageld worden. Liefst netjes via het gerecht, alleen omdat deze terroristen de rechters en raadsheren en het bestuur bedreigen met 'dire consequences' heeft Jeroen de Kreek er het harde hoofd in dat de Joden ooit in bescherming genomen worden zullen tegen het Zionistisch tuig. De Joden zijn makkelijk weggevoerd en vermoord omdat de Zionisten dit wilde. Hitler deed wat de Zionisten zeiden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus