U bent hier: Home / Het vrouwenprobleem

Het vrouwenprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het probleem van vrouwen op de werkvloer is dat het vrouwen zijn. Het eeuwen oude reptielen brein van mannen kan vrouwen niet anders zien dan prooi. Vrouwen blijken inhoudelijk ook helemaal niks toe te voegen. Neem Hillary Clinton bijvoorbeeld. Bejubeld door zichzelf modern wanende vrouwen terwijl Hillary Clinton één van de grootste oorlogscriminelen is uit de huidige tijd. Of neem Neelie Smit Kroes van de VVD die voor iedereen alles verpest IT-technisch gezien. Vrouwen aan de top hebben geen enkele verandering gebracht is de cultuur van misdaad en bedrog in bedrijfsleven en overheid.

Vrouwen lopen voorop de schijn wekkend dat organisaties duurzaam zijn terwijl ze niet meer zijn dan ‘eye candy’ voor de mannelijke CEO’s. Emancipatie is misschien helemaal geen goede keuze. De samenleving is er niet beter van geworden. Vrouwen aan de top worden met de minuut onaantrekkelijker omdat ze dezelfde domme meningen als hun mannelijke collega’s erop nahouden. Ze weten ook zo weinig en praten zo veel. Duurzame samenleving kan heel goed zonder emancipatie. Iemand moet voor het huishouden zorgen. In de Nederlandse politiek is geen één vrouw zonder bloed aan haar handen. Allemaal zijn ze betrokken bij de genocide in Irak.

Vrouwen in de journalistiek of wetenschap zeggen er helemaal niks over. Ook zeggen vrouwen op de werkvloer helemaal niks over het structuele kindermisbruik door vrouwen van de jeugdzorg of het feit dat AIDS niet door HIV veroorzaakt kan worden of dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort of dat CO2 juist goed is omdat het de bron is van leven op aarde. Zonder CO2 is leven op aarde niet mogelijk. Bomen zetten CO2 om in energie om te groeien. Daarbij stoten bomen O2 uit. Vrouwen zoals Talitha Muusse die zich profileren als de nieuwe generatie leiders denken dat duurzaamheid en zerro CO2-emmissie samengaan terwijl zonder CO2-uitstoot het leven op aarde sterft. De klimaatverandering kan worden tegengaan met een eenvoudig huis tuin en keukenmiddel wat algemeen bekend was geweest als alle vrouwen gewoon thuis waren gebleven om de nieuwe generaties op te voeden: bomen planten waar ze de afgelopen 150 jaar zijn gekapt  ten behoeve van het kapitaal.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus