U bent hier: Home / Heterdaadje voor krijgsmacht

Heterdaadje voor krijgsmacht

by J.L. de Kreek — last modified 17-02-2014 16:15
Opgeslagen onder:

Onmiskenbaar dat Nederland Islamitische wortels heeft. Alleen hoeft gedacht te worden aan het cijfer nul en de tulp. De typisch Hollandse bloem komt uit Turkije en via Arabische invloeden kwam het cijfer ook terecht in de westerse wiskunde. Het Nederlandse woord "cijfer" is afkomstig van het Arabische sifr, dat "nul" betekent. Er wordt gewerkt aan de strafvervolging van Geert Wilders omdat hij persoonlijk leden van de Nederlandse krijgsmacht en Koninklijke familie in gevaar brengt.

Grote misdrijven gepleegd door Geert Wilders in particuliere hoedanigheid. Zijn strafvervolging ziet niet op het gedachtegoed van de beschuldigde. Die kan en mag hij hebben in Nederland. Zijn strafvervolging ziet op de effecten van zijn (misbruik van) vrije meningsuiting op leden van de Nederlandse krijgsmacht in het buitenland en Koninklijke familie. In het buitenland transformeren de woorden van Wilders zich tot kogels in de rug van de leden van de Nederlandse krijgsmacht.

Met zijn woorden maakt Wilders de Koninklijke familie voorkeursdoelwit op het slachtveld van de Islamitische kleine Jihad. De complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen met geweld en terrorisme vanuit Jihadistische hoek moeten Wilders er veiligheidshalve toe brengen zich te kuizen in het taalgebruik. Wilders roept louter negatieve emoties op in het buitenland waar Nederlandse militairen onder extreem moeilijke omstandigheden naar eer en geweten zich inzetten voor een ander volk.

Er moet justitieel hard ingegrepen worden op het leven van Geert Wilders persoonlijk. De magistratuur zit overduidelijk met Wilders in de maag omdat het totaal niet gebruikelijk is dat het OM zich met man en macht op een persoon richt die ook Parlementariër is met op papier welhaast de hoogste peiling in de prognoses. Bovendien overstijgen de misdrijven van Wilders het normale strafvorderlijke proces. Eigenlijk moet Wilders eerst in hechtenis genomen worden door het leger om de persoon vervolgens voor verhoor, voorgeleiding en dus vervolging over te dragen aan de politie. Heterdaadje voor de Krijgsmacht. Bijpassend dossier is te verkrijgen bij bureau De Kreek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus