U bent hier: Home / HetZuur van Fred Teeven

HetZuur van Fred Teeven

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2014 06:00
Opgeslagen onder:

In de Rode Hoed te Amsterdam afgelopen zondag 09 februari 2014 hield de Volkskrant een debatmiddag met VVD staatssecretaris Fred Teeven, Eduard Nazarski van Amnesty International en voormalig vluchteling Sander Terphuis. Volkskrant-journalist Toine Heijmans verkocht zijn boek Pristina met een verhaal over een uitzettingsambtenaar en een politiek vluchteling. In de propaganda wordt dit werk een geëngageerde politieke roman genoemd.

Radio hét Goede Nieuws™ 'was there' en doet  live opgenomen verslag. Ontluisterende conclusie is dat ook Eduard Nazarski, de grote man van Amnesty International in Nederland, met geen woord ingaat op de oorlogsmisdaden, het terrorisme en genocide van de van de staatssecretaris van veiligheid en justitie Fred Teeven in islamitische landen als reden om te vluchten. De oud crimefighther van het OM die ná de opvallende oorlogsmisdaden van zijn partij in 2003 zich daartegen niet verzet.

Het zieke aan de genocide van Teeven is dat vluchtelingen uit Irak in Nederland in handen vallen van de christelijke jeugdzorg der Legers Des Heils om onder de dwanghoeden van deze instellingen de kinderen bekeerd te zien worden tot een vorm van christenheid. Staatssecretaris Fred Teeven begon over het zuur en het zoet. Fred Teeven begon met het zuur - het kinderpardon - en komt nu met het zoet, de strafbaarstelling van illegalen. De vraag naar de oorlogsmisdaden, terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van Teeven en zijn VVD wordt ál meer dan tien niet gesteld door de collega's van De Volkskrant.

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus