U bent hier: Home / Hidde Jan van Koningsveld tégen de Joden

Hidde Jan van Koningsveld tégen de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 06-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde Jan van Koningsveld is een civiele rechtszaak gestart tégen de Joden. Opdat de Joden zwijgen over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Richting zijn volgers en de media doet Hidde Jan van Koningsveld alsof hij actief lid is van de Joodse gemeenschap terwijl hij bestuurder is van de CIDI-Jugend en iedere weldenkende Jood weet dat de CIDI-Jugend uit Moffen bestaat. De wederpartij van Hidde Jan van Koningsveld bezit een Joodse achtergrond. Joodse leden van de familie zijn in de oorlog gedeporteerd en vermoord in de kampen, louter omdat het Joden waren.

Hidde Jan van Koningsveld jaagt op Holocaustslachtoffers om ze de mond te snoeren in verband met de schuld van de Zionisten aan de Jodenvervolging. Ook naoorlogse generaties zijn Holocaustslachtoffers. Niet in de laatste plaats omdat de Holocaust van 1940-1945 niet de enige Holocaust is die de Zionisten op de agenda hebben staan. De Zionisten hebben nog een Holocaust geagendeerd. Die moet plaatsvinden op de Bergen van Israël. Hidde Jan van Koningsveld wil niet dat de waarheid wordt verteld over het Zionisme en over Hidde Jan van Koningsveld als obsessieve antisemiet. 

Zionisten zijn de grote antisemieten. Joden zijn antiZionistisch. Daarover is in het Jodendom geen enkel debat. Zionistische Joden bestaan niet. Personen die zich Joods voordoen en Zionistisch zijn, zijn Nazimisdadigers. Eichmann, Feder en Goebbels waren ook Zionistisch. Adolf Hitler is besteld en betaald door de Zionisten. De SS waren handlangers van de Zionisten die de orde bewaarde toen de Zionisten de Joden als slaven hielden in de kampen van de Zionisten die de Zionisten in Polen hebben laten bouwen met hulp van de Duitse Bezetter. Hidde Jan van Koningsveld is een laffe Jodenjager die het werkt voortzet van Eichmman, Himmler en Heydrich.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus