U bent hier: Home / Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden

Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden

by J.L. de Kreek — last modified 22-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van een Zionistische organisatie, blijft zich verzetten tegen openbaring van de waarheid en de feiten over de Zionistische grondslag van de Holocaust en derhalve het terroristisch oogmerk van de organisatie waarvan Koningsveld leider is. Koningsveld vindt het smaad of laster wanneer bewezen wordt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en in 'full swing mode' hun volgende Holocaust voorbereiden.

De muntHidde Jan van Koningsveld die overigens Rechten studeert weet kennelijk nog niet dat besturen van een terroristische organisatie strafbaar is gesteld met levenslang. Dat is nog niet alles. Leden van de organisatie waarvan Koningsveld leider is bedreigen de Rechtspraak om personen met Joodse achtergrond te vervolgen wegens openbaring van de waarheid en feiten over het terrorisme der Zionisten en het leveren van een mening vanuit Joods perspectief. Hidde Jan van Koningsveld is betrokken bij “totaal terrorisme” waaronder mede begrepen de aanslagen in de VS 11 september 2001, Charlie Hebdo en mogelijk de aanslag op de MH 17.

Vrienden van Hidde Jan van Koningsveld begaan referendumfraude om het Associatieverdrag met Oekraïne te torpederen opdat net als vroeger de brandhaard  op de hoogste stand Nederland, de wereld en Europa in vuur en vlam zet. Hidde Jan van Koningsveld kan aan de hand van onvervalste openbare bronnen van Internet zelf zien dat hij inderdaad deelneemt of anderszins betrokken is bij de groep Zionisten die met kennis van de feiten willens en wetens verhelen dat de Zionisten en iemand anders dan de Zionisten de grote daders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus